Aan ieder detail is gedacht!

Op-en-top familiebedrijf en een vertrouwde partner in o.a. stalen kozijnen, hekwerken, trappen en bouwverankeringen. Na een half jaar verbouwen is het nieuwe kantoor met ontvangstruimte geopend. Aan ieder detail is gedacht en de nieuwe ruimte ademt kwaliteit en design.

Uitdaging was het logistieke gedeelte zodat het bedrijf operationeel kon blijven. De gietvloer moest gefaseerd aangebracht worden. Eis van de klant was een zo snel mogelijke doorlooptijd om zo omzetderving te voorkomen. Door gefaseerd te werken kon het bedrijf operationeel blijven.

Motion Gietvloeren heeft van Jonkers Bouwmetaal de opdracht gekregen om wanden en vloeren af te werken. Er is gekozen voor de Motion Wall, microcement wandafwerking, in de sanitaire ruimtes. De Motion Wall is naadloos, onderhoudsvriendelijk en geeft iedere ruimte een sjieke uitstraling. In combinatie met de PU gietvloer ontstaat er zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijke oppervlakte.

Extra wens
Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk trappen. Eyecatcher van het kantoorgedeelte is de wenteltrap. Prachtig is de roestbruine kleur van de trap die perfect aansluit op het interieur. De horizontale delen zijn afgewerkt met gietvloer. Optisch loopt de vloer door van de 1e verdieping naar de begane grond. Het afwerken van traptreden is maatwerk en kan op verschillende manieren. Jonkers Bouwmetaal heeft onze bakjes verzorgd waar de gietvloer in gegoten is.

Het gehele kantoor is voorzien van vloerverwarming in de monoliet betonvloer. De betonvloer is door Motion Gietvloeren met diamant geschuurd om vervolgens te kunnen voorzien van de 5-laags gietvloer. De gekozen gietvloer betreft de High Performance Business, de gietvloer is speciaal ontwikkeld voor kantoor. Naadloos, de juiste hardheid en zeer onderhoudsvriendelijk is de PU gietvloer in vrijwel iedere ruimte toepasbaar.

In de kantine is er gekozen voor de Motion Troffelvloer. Door de inloop van scherpe metaaldeeltjes is er gekozen voor de zeer harde troffelvloer. Het gemêleerde oppervlak heeft een zeer hoge stootbelasting en is zeer onderhoudsvriendelijk. Door de keuze van een donkere kleur is de vloer makkelijk te combineren en niet besmettelijk.

Oppervlakte 1.100 m2
Locatie Urk
Type Motion Business Gietvloer en troffelvloer
Ondergrond monoliet betonvloer
Kleur Motion MIX kleur Seno

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken