landing page banner
Motion gietvloeren kan een stijlvolle en comfortabele vloer van beton ciré van de hoogste kwaliteit leveren. Wij bestaan al meer dan 15 jaar en hebben ruime ervaring met het plaatsen van vloeren in Alkmaar. U kunt vertrouwen op professionaliteit en de perfecte afwerking. Wilt u een vloer van beton ciré in uw woning of wenst u een mooie uitstraling in uw winkel: bij ons slaagt u sowieso!
 

Voordelen beton ciré

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Alkmaar te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren

Ga voor de perfecte kleur in uw ruimte in Alkmaar

Het mooiste van dit stucwerk is dat je kleurpigmenten kunt gebruiken. Dit betekent dat u het in iedere gewenste kleur kunt laten stucen. Uiteraard zegt het woord het zelf al ‘beton’ dus zijn de meest voorkomende kleuren de grijstinten om zo de traditionele kleur te behouden. Als u een kleur kiest, mag u er niet vanuit gaan dat het stucwerk hetzelfde eruit komt te zien als u  een muur schildert. Het zijn kleurpigmenten die altijd lichte en donkere effecten op de muur geven, wat uiteindelijk ook het doel is.

Onderhoud beton ciré

Het onderhoud van een beton ciré vloer in Alkmaar is erg eenvoudig. U kunt het beste regelmatig een nieuwe beschermlaag voor de vloer aanbrengen. We zullen u hierover ook uitgebreid advies aanbieden. Mocht er sprake zijn van schade dan is het van belang om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen zodat wij de schade kunnen herstellen. Als de vloer beschadigd is, kan deze verder worden beschadigd omdat de beschermlaag de vloer niet langer beschermd. Gelukkig is dit type vloer sterk materiaal wat over het algemeen niet snel beschadigt.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een beton ciré vloer in Alkmaar? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken