landing page banner
Beton ciré is een bijzondere stucsoort op basis van cement met vele toepassingsmogelijkheden. Oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk, betekent Beton ciré letterlijk ‘gewreven beton’ in het Frans. Dit moderne alternatief voor beton is zeer geschikt voor vloeren, keukens en badkamers en wordt steeds vaker toegepast in huishoudens en bedrijven. Beton cire Almere is ideaal voor wie op zoek is naar een duurzame, waterdichte, naadloze en hygiënische afwerking.

Watervast

Beton ciré heeft een aantal unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere stucsoorten. Zo is Beton ciré watervast, slijtvast en heeft het geen voegen, wat ideaal is voor plekken waar water langere tijd blijft staan, zoals de douche. Het oppervlak van Beton ciré is bovendien gemakkelijk schoon te maken en bacteriën en schimmels hechten zich moeilijk aan het alkalische oppervlak.

Naadloos

De duurzaamheid van Beton ciré is te danken aan de cementbasis en de coating die wordt aangebracht. Hierdoor is de vloer krasvast, waterdicht en vlekbestendig. Het is wel belangrijk om plekken te vermijden waar langere tijd water op blijft staan en de combinatie van water en zeep houdende producten zal na verloop van tijd de beschermlaag aantasten.

Slijtvast

Kortom, Beton cire Almere biedt een modern en duurzaam alternatief voor traditionele stucsoorten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken