Op maat gemaakte samples 
  Showroom in Amsterdam
landing page banner
Beton ciré is een stucsoort op basis van cement. Dit type vloer kent veel verschillende toepassingen. Beton werd vele eeuwen geleden al gebruikt door de Grieken en Romeinen. Zij gebruikten het als basis voor viaducten en bruggen. Vrijwel iedere ondergrond is geschikt voor Beton ciré. De veelzijdigheid komt voort uit de volgende kenmerken: Beton ciré is een moderne variant van beton. Van oorsprong komt dit uit Frankrijk. Beton ciré betekent ‘gewreven beton’ in het Frans. Het is ideaal voor vloeren, keukens en badkamers.

Dit komt door de volgende eigenschappen:
• Watervast
• Naadloos
• Slijtvast
• Hygiënisch
Dankzij de afwerking en de unieke samenstelling is zowel sterk als waterdicht. Door deze combinatie heeft Beton ciré veel mogelijkheden en wordt het steeds vaker toegepast in keukens en badkamers. Het wordt aanbevolen om plekken te vermijden waar langere tijd water op blijft staan. De combinatie van water en zeep houdende producten zal na langere tijd de beschermlaag aantasten.
Beton ciré is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. Onder de douche is dit een enorm voordeel. Geen enkele voegen blijven vochtig en zijn vatbaar voor schimmels.
Beton ciré is een sterk, slijtvast stuc.  Deze stuc is vanwege de cementbasis duurzamer dan stucwerk op kalkbasis. De coating die wordt aangebracht zorgt ervoor dat de vloer krasvast, waterdicht en vlekbestendig is.
Bacteriën en schimmels hechten zich moeilijk aan het oppervlak van Beton ciré. Dit komt doordat het een alkalische afwerking is. Dit betekent dat het van zichzelf al een schimmelwerende werking heeft en dat bacteriën zich hier niet thuis zullen voelen. Dit maakt beton ciré een uiterst hygiënische afwerking in uw badkamer. Bijkomend voordeel is dat je geen last meer hebt van de schadelijke resten van gebruikelijke schoonmaakproducten.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken