landing page banner
Motion gietvloeren biedt een unieke kans om een prachtige vloer in uw woning te hebben. De strakke vloer is niet te vergelijken met andere soorten vloeren die u kent. Kiest u voor een vloer van Motion, dan bent u verzekerd van een uniek karakter en een originele uitstraling. Kiest u ook voor een vloer van beton ciré in Amersfoort?

 

Wat is beton ciré?

Beton ciré is ontstaan in Frankrijk en wordt al heel lang in Frankrijk toegepast. Dit unieke product wordt steeds populairder in Nederland. De letterlijke vertaling is gewreven beton. Het is een natuurlijke wand- en vloerafwerking op basis van kalk, cement en hars. Vooral in de badkamer wordt dit materiaal erg veel gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld echt een bijzondere badkamer, dan is Beton Ciré precies wat u zoekt! Het is een ideaal product, een buitengewoon mooi waterdicht stucmateriaal. Het heeft. Een rustige uitstraling, waardoor het geschikt is voor bijna iedere sfeer van rustiek en authentiek tot strak en modern.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Amersfoort te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren

Ondergronden

Wanneer u ervoor kiest om een vloer van Beton ciré te laten aanbrengen in Amersfoort, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de ondergrond. Dit veelzijdige materiaal is geschikt voor bijna alle ondergronden. Het maakt niet uit of je een ondergrond van gips of hout hebt. Het kan erop aangebracht worden net als op oude tegels. Een belangrijk aspect is dat het een maatvaste en vlakke vloer moet zijn. Het is van zichzelf vloeistofkerend en wordt daarom vaak in de badkamer gebruikt. Dit type vloer zie je ook vaak terug in winkels, kantoren en woningen. 

Bezoek onze showroom!

Uiteraard is het aan te raden om bij het kiezen van een nieuwe vloer in Amersfoort een duidelijk overzicht te hebben van alle verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken die het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de ideale vloer in uw ruimte in Amersfoort. U kunt onze showroom bezoeken in Amsterdam of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken