landing page banner
Beton ciré is een sterk, uniek en natuurlijk materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt in het interieur. Dit materiaal is zeer geschikt voor vloeren omdat het zeer sterk en vochtbestendig is. Bent u geïnteresseerd in vloeren of wanden van beton ciré en wilt u dit ook in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Dan bent u bij Motion Gietvloeren aan het juiste adres!

Een vloer van beton ciré

Dit type vloer staat geweldig in uw woning, winkel of kantoorpand in Amsterdam. Doordat de vloer met de hand wordt aangebracht, is elke vloer uniek. Bij ons kunt u kiezen uit heel veel kleuren. De kleur wordt als pigment toegevoegd. Er zijn veel natuurlijke kleuren om uit te kiezen. Grijze en warme kleuren zijn erg populair.

Waarom beton ciré?

Beton ciré is een eeuwenoud materiaal en omdat de Fransen het weer veel gaan zijn gebruiken is het nu weer heel populair. Beton ciré staat voor gewreven beton. Het is een natuurlijk materiaal. Dit materiaal heeft erg veel voordelen. Dit zijn de voordelen:

  • Unieke uitstraling
  • Comfort en gemak
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Vele kleuren beschikbaar
  • Krasbestendig en stofvrij

Schoonmaken

Het schoonmaken van uw vloer van beton ciré in Amsterdam is erg eenvoudig. Beton ciré is naadloos en vochtbestendig. Daarom is de vloer of wand gemakkelijk schoon te maken. Gebruik een vochtige doek of dweil en een niet bijtende allesreiniger of groene zeep. Maak het niet schoon met chloor of bleekmiddel. Dit kan de vloer of muur beschadigen. Bij de levering van vloeren of wanden voorzien wij u altijd van een uitgebreid schoonmaakadvies. Langdurig stilstaand water kan de beschermlaag beschadigen. Zorg er dus voor dat de vloer na het douchen droog is.

Bezoek onze showroom in Amsterdam!

Wilt u meer weten over onze vloeren, werkwijze of mogelijkheden voor uw vloer in Amsterdam, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Wij beschikken over veel deskundige adviseurs die u graag helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning in Amsterdam. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Amsterdam, waar onze specialisten voor u klaar staan. U kunt ook online een offerte aanvragen.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken