Motion Gietvloer
Bent u opzoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Apeldoorn en omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door een van onze experts, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Apeldoorn, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts wonen door heel Nederland en dus ook in de buurt van Apeldoorn.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Apeldoorn te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren
Bent u opzoek naar een sterkte trapafwerking? Dan is Beton Ciré precies wat u zoekt voor uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn. Het is sterk, slijtvast, een ambachtelijke uitstraling en een bijzondere uitstraling. Nadat alle tapijt- en lijmresten zijn verwijderd, wordt het in vijf stappen aangebracht. Het moet een paar dagen uitharden en dan… zie daar de eyecatcher van uw gang!
Klaar met het schrobben van de badkamertegels? Ook dan is Beton ciré de ideale oplossing voor uw ruimte in Apeldoorn. Met zijn vlakke een naadloze eigenschappen heb je nooit meer vieze voegen en is schoonmaken eenvoudiger dan ooit. Als de tegels in uw huidige badkamer sterk en in goede staat zijn, hoeft u deze niet te verwijderen als u deze vloer wilt aanbrengen. Het wordt volledig gestuukt aangebracht. Dit geeft een unieke en traditionele uitstraling.
Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Apeldoorn? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam of Arnhem. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Apeldoorn. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?