landing page banner

Bent u op zoek naar een hoogwaardige en strakke vloer in Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment van vloeren van hoge kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze ervaring in het leggen van vloeren in Arnhem gaat terug vele jaren en we hebben al duizenden woningen en kantoorpanden voorzien van fantastische vloeren.

Een van de populairste vloeren die wij aanbieden, is beton ciré. Dit type vloer geeft uw woning of bedrijfspand een moderne uitstraling. Het is niet alleen mooi om naar te kijken, maar heeft ook tal van voordelen. Zo is het zeer onderhoudsvriendelijk en antibacterieel. Daarnaast is beton ciré naadloos en slijtvast, waardoor het een van de meest hygiënische vloeren is. Ook is het krasbestendig en stofvrij, en vloeistofdicht en vuilafstotend. Comfort en gemak worden gecombineerd met een unieke uitstraling die in veel kleuren beschikbaar is.

De mogelijkheden van beton ciré zijn zeer uitgebreid. Het kan bijna overal in uw woning in Arnhem worden aangebracht, omdat het op veel verschillende ondergronden hecht. Al jaren brengen we dit materiaal aan op vloeren en wanden van bedrijfspanden en woningen. Het is ook een uitstekende keuze voor vloeren in showrooms, winkels of kantoorpanden vanwege de slijtvastheid en strakke uitstraling.

Beton ciré is ideaal voor natte ruimtes zoals de badkamer in Arnhem. Dit materiaal is vochtbestendig, antibacterieel, naadloos en slijtvast, waardoor het zeer geschikt is voor toepassingen in toiletten en badkamers. Het is mogelijk om zowel de vloer als de wanden in dezelfde kleur aan te brengen. Beton ciré is een pure, natuurlijke en unieke afwerking die voor veel mensen een grote, bijna aaibare voorkeur heeft.

Als u op zoek bent naar vloeren van beton ciré in Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en bieden u de beste service. Of u nu op zoek bent naar een strakke vloer voor uw woning of een duurzame vloer voor uw bedrijfspand, wij hebben de juiste oplossing voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Beton cire Arnhem is onze specialiteit en we delen graag onze kennis en ervaring met u.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken