landing page banner
Motion Gietvloeren levert en plaatst stijlvolle en comfortabele vloeren van Beton Ciré van de hoogste kwaliteit, ook in Barneveld. Wij bestaan al meer dan 15 jaar en hebben ruime ervaring met het plaatsen van vloeren. U kunt vertrouwen op professionaliteit en de perfecte afwerking. Wilt u een vloer van beton ciré in uw woning of wenst u een mooie uitstraling in uw winkel: bij ons staat u op kwaliteit, vele jaren lang!

Wat is precies beton ciré?

Beton Ciré is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton Ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk en geschikt voor uw vloeren en wanden in Barneveld. Het beste is dat er geen verbindingen nodig zijn. Dit maakt reiniging en onderhoud gemakkelijker. Beton Ciré biedt een scala aan opties en afwerkingen. Het heeft verschillende texturen, meerdere kleuren en verschillende afwerkingen. Traditioneel vakmanschap zorgt ervoor dat elke afwerking er uniek uitziet. Het resultaat kan niet worden geëvenaard, geen twee oppervlakken zijn gelijk.

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Barneveld te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren

Nieuwbouw en renovatie

Verhuist u naar een nieuwe woning in Barneveld? Of wilt u een bestaande woning opknappen of zelfs renoveren? Dan is beton ciré een goede keus. Dit type vloer kan namelijk op vele bestaande soorten ondergronden worden aangebracht. Zo ontstaan weer unieke vloeren. U kunt bij ons uit vele  kleuren kiezen. Heeft u haast bij uw nieuwbouwwoning? Geen nood. Het is mogelijk om door ons een mooie vloer te plaatsen een week voor de oplevering.

Bezoek onze showroom!

Uiteraard is het aan te raden om bij het kiezen van een nieuwe vloer in Barneveld een duidelijk overzicht te hebben van alle verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken die het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de ideale vloer in uw ruimte in Barneveld. U kunt onze showroom bezoeken in Amsterdam of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken