landing page banner
Motion Gietvloeren biedt een unieke kans om een prachtige vloer in uw woning te hebben. De strakke vloer is niet te vergelijken met andere soorten vloeren die u kent. Kiest u voor een vloer van Motion, dan bent u verzekerd van een uniek karakter en een originele uitstraling. Kiest u ook voor een vloer van beton ciré in Breda?

Diverse toepassingen

Beton Ciré kan op verschillende manieren worden gebruikt. Een vloer van dit materiaal staat prachtig door de gehele woning in Breda. Doordat het vochtbestendig is, is het ook geschikt als vloer voor keukens, badkamers en toiletten. We zien het ook steeds vaker als wandbekleding.

Voordelen

Woont u in Breda of omgeving? Dan is het logisch dat u voor een beton ciré vloer van Motion Gietvloeren kiest. Behalve dat een vloer van beton ciré  van Motion Gietvloeren een mooie sfeer in uw woning, kantoor of bedrijf geeft, is ons team altijd wel bij Breda in de buurt aan het werk. We werken in heel Nederland, combineren op die manier veel werk en hebben ook in Breda veel mooie projecten gerealiseerd. en dat merkt u in uw portemonnee. Er zijn nog andere voordelen aan een vloer (of wand) van beton ciré:

  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Hard en krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Altijd een unieke uitstraling (handwerk: geen afwerking is hetzelfde)
  • Antibacterieel, geen schimmels 
  • Naadloos en slijtvast
  • In alle kleuren leverbaar
  • Een van de meest hygiënische afwerkingen
  • Comfort en gemak (geen stof)

Mooie uitstraling

Beton ciré is een prachtig materiaal en veel mensen in Breda kiezen hiervoor vanwege de mooie uitstraling. Maar het materiaal heeft ook enkele praktische voordelen. Zo is het voorzien van een vochtwerende beschermlaag. Hierdoor kan het ook in de badkamer geplaatst worden. Zelf als doucheruimte of als afwerking van een ligbad. Bovendien heeft het een alkalische werken en kan het bacteriën doden. Ook is een vloer of wand van Beton ciré geheel naadloos. Al deze eigenschappen maken het materiaal erg hygiënisch.

Bezoek onze showroom!

Een beton ciré vloer neemt u niet zomaar. Er zijn immers nog zoveel mogelijkheden met beton ciré. We gaan graag met u in gesprek voor een goede uitleg en passende offerte voor elk budget. Onze adviseurs staan graag aan uw zijde om de perfecte vloer voor uw woning in Breda en omstreken te kiezen. Wilt u alle mogelijkheden ook zelf zien en beleven, kom dan naar onze showroom in Amsterdam, met de grootste collectie gietvloeren van Nederland in talloze kleuren.  U kunt natuurlijk altijd via onze website een offerte aanvragen.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken