landing page banner
Bent u opzoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Den Bosch en omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door een van onze experts, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Den Bosch, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts wonen door heel Nederland en dus ook in de buurt van Den Bosch.

Beton ciré in huis

De combinatie van cement en hars zorgt ervoor dat er een mooie uitstraling wordt gecreëerd in uw woning in Den Bosch die stijlvol, stoer en robuust genoemd mag worden. Het kan ook worden verfijnd door rekening te houden met de vereiste structuur bij het aanbrengen van beton ciré. Door het gebruik van hars als ingrediënt kan de vloer als comfortabel worden beschouwd. Als alleen cement wordt gebruikt is dit niet het geval.

Voordelen

We zijn zeer actief in de regio Den Bosch en hebben er al veel mooie projecten gerealiseerd. Wat te denken van het volgende project: https://www.motiongietvloeren.nl/verborgen-parel-in-de-stad/
Alleen daarom al kiest u voor een beton ciré specialist als Motion, vakmannen van huis uit. Motion staat garant voor een moderne uitstraling van uw gietvloer van woonbeton uw woning of bedrijfspand.  We adviseren u graag.  Alle voordelen van woonbeton op een rijtje:

  • Modern, van deze tijd
  • Prachtig in combinatie met oude stijlelementen
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Elk vloer een eigen uitstraling
  • Naadloos en super slijtvast 
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Sterk en krasbestendig
  • Antibacterieel, dus hygienisch (geen stof)
  • Een vloer met een prettig gevoel
  • Jouw kleur op maat gemaakt

Kleuren

Beton Ciré wordt vaak in een grijze kleur aangebracht. Naast de vele grijstinten die beschikbaar zijn kunt u ook kiezen voor een warme en sfeervolle kleur. Het hangt er maar net vanaf wat voor soort sfeer u in uw huis in Den Bosch wilt creëren. Daarbij kunt u rekening houden met de inrichting, zoals design van meubels, kleuren en de stijl van het interieur. Wij bespreken graag met u diverse mogelijkheden op het gebied van kleur.

Bezoek onze showroom!

Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Den Bosch? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Den Bosch. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken