Motion Gietvloer
Bent u opzoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Den Bosch en omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door een van onze experts, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Den Bosch, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts wonen door heel Nederland en dus ook in de buurt van Den Bosch.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

De combinatie van cement en hars zorgt ervoor dat er een mooie uitstraling wordt gecreëerd in uw woning in Den Bosch die stijlvol, stoer en robuust genoemd mag worden. Het kan ook worden verfijnd door rekening te houden met de vereiste structuur bij het aanbrengen van beton ciré. Door het gebruik van hars als ingrediënt kan de vloer als comfortabel worden beschouwd. Als alleen cement wordt gebruikt is dit niet het geval.

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Apeldoorn te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren
Beton Ciré wordt vaak in een grijze kleur aangebracht. Naast de vele grijstinten die beschikbaar zijn kunt u ook kiezen voor een warme en sfeervolle kleur. Het hangt er maar net vanaf wat voor soort sfeer u in uw huis in Den Bosch wilt creëren. Daarbij kunt u rekening houden met de inrichting, zoals design van meubels, kleuren en de stijl van het interieur. Wij bespreken graag met u diverse mogelijkheden op het gebied van kleur.
Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Den Bosch? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam of Arnhem. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Den Bosch. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?