landing page banner

Als u op zoek bent naar een strakke vloer van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren in Den Haag en hebben al honderden woningen en kantoorpanden van een fantastische vloer voorzien.

Motion gietvloeren biedt een unieke kans om een prachtige vloer in uw woning te hebben. De strakke vloer is niet te vergelijken met andere soorten vloeren die u kent. Kiest u voor een vloer van Motion, dan bent u verzekerd van een uniek karakter en een originele uitstraling. Kiest u ook voor een vloer van beton ciré in Den Haag?

Wat is beton ciré?

Beton ciré, ook wel betonstuc of betonlook stuc genoemd, is een stuk methode die gebruik maakt van een mengsel van gemalen beton en speciale hars. Door de juiste toepassing is het mogelijk om de waterdichte, slijtvaste, stijlvolle en luxe afwerking van wanden en vloeren te verzekeren. Dit maakt beton ciré zeer geschikt voor badkamers, inloopdouches, keukens, wanden en vloeren in Den Haag.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Den Haag te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren

Aanbrengen beton ciré

Het aanbrengen van Beton ciré is natuurlijk het werk van vakmensen en uiteraard heeft Motion die in dienst in Den Haag en omgeving. Het gaat om materialen die handmatig worden verwerkt en de nodige kennis en ervaring is nodig om de vloer perfect aan te brengen. Ons applicatieteam is ervaren en deskundig. Beton ciré kan overigens op meerdere ondervloeren worden aangebracht waardoor de bestaande vloeren behouden kunnen blijven.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een beton ciré vloer in Den Haag? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken