landing page banner
Bent u op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Gouda en omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door een van onze experts, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Gouda, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts werken door heel Nederland en dus ook in de buurt van Gouda.

Voordelen van een vloer van beton ciré

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Gouda te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand.
Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren

Veelzijdige toepassing

Beton ciré is een veelzijdig materiaal. Het kan bijna overal in uw woning in Gouda worden gebruikt. Aangezien beton ciré op vele ondergronden hecht, kunt u alle kanten op. Al jaren brengen we deze vloer aan in bedrijfspanden en woningen.  Ook voor vloeren in een showroom, winkel of kantoorpand is het een goede keuze.
 

Beton ciré aanbrengen

Wanneer u ervoor kiest om een vloer van beton ciré in uw woning in Gouda aan te laten brengen, zal dit ongeveer een week duren. Bij het aanbrengen op een groter oppervlak komt het op vakwerk neer als het gaat om het realiseren van het perfecte resultaat. De professionals van Motion Gietvloeren hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en staan garant voor uitstekende resultaten. Wanneer de vloer wordt aangebracht dient de ondergrond schoon, vetvrij en vlak te zijn. Het effect van de levendigheid wordt bepaald door grote of kleine bewegingen van de spaan tijdens het aanbrengen. Daarna kan schuren extra effecten opleveren. Vervolgens wordt het materiaal waterdicht gemaakt door middel van impregneren.

Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over onze vloeren, werkwijze of mogelijkheden voor uw vloer , dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Wij beschikken over veel deskundige adviseurs die u graag helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning of bedrijf in Gouda. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Amsterdam, waar onze specialisten voor u klaar staan. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken