landing page banner

Als u op zoek bent naar een strakke vloer van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren in Haarlem. En hebben al duizenden woningen en kantoorpanden van een fantastische vloer voorzien.

Wat is Beton ciré?

Beton ciré wordt ook wel eens betonstuc genoemd. Het is een mengsel van cement, hele fijne deeltjes beton en hars. Bij het gebruik van dit mengsel zal het na droging er hard zijn, dus een laag van 2 à 3 mm is voldoende. Hierdoor is Beton ciré breed toepasbaar. Wanneer je het pigment poeder door het mengsel mengt wordt het nog aantrekkelijker. Hierdoor kan het beton bijna elke kleur aannemen en past het nog beter bij uw interieur van uw woning in Haarlem. Van zichzelf is Beton ciré niet waterdicht. Nadien zal er een impregneer laag en een laag coating aangebracht moeten worden om te zorgen dat het waterdicht wordt.
 

Voordelen Beton ciré

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Haarlem te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
 
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren
Toepassingen

Toepassingen

Er zijn veel toepassingen beschikbaar voor Beton ciré. Het is geschikt voor uw trappen, wanden en vloer in uw woning of bedrijfspand in Haarlem. Het wordt voornamelijk toegepast op wanden en vloeren. Een groot voordeel is dat Beton ciré op vrijwel alle ondergronden aangebracht kan worden. Het kan zelfs gebruikt worden op ondergronden zoals kunststof, hout en gipsplaat. Voor het aanbrengen moet een primer worden aangebracht om ervoor te zorgen dat het materiaal goed hecht aan het oppervlak.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Haarlem? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Haarlem. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken