landing page banner
Bent u op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Hilversum of omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door ons, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Hilversum, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts werken door heel Nederland en dus ook in de buurt van Hilversum.

Motion Gietvloeren: voor de ideale vloer in Hilversum

Motion gietvloeren kan een stijlvolle en comfortabele vloer van beton ciré van de hoogste kwaliteit leveren. Wij bestaan al meer dan 15 jaar en hebben ruime ervaring met het plaatsen van vloeren in Hilversum. U kunt vertrouwen op professionaliteit en de perfecte afwerking. Wilt u een vloer van beton ciré in uw woning of wenst u een mooie uitstraling in uw winkel: bij ons slaagt u sowieso!
 

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een cementgebonden stuc soort die vele toepassingen kent. Vele eeuwen geleden gebruikten de Grieken en Romeinen beton als basis voor hun bruggen en viaducten. Dit materiaal kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Beton ciré is een moderne variant op beton die ontstaan is in Frankrijk. Het betekent ‘gewreven beton’ in het Frans. Het is ideaal voor uw badkamer, keuken en vloeren in Hilversum. Je kunt het zelfs toepassen onder de douche of op het terras. Dit komt door de volgende kenmerken:
 
●    Slijtvast
●    Waterdicht
●    Naadloos
●    Hygiënisch
 

Kleuren en bewerkingen

Wanneer je pigmentpoeder aan het betonmengsel toevoegt krijg je een laagje beton in de kleur die je wenst. Meestal wordt er gekozen voor natuurlijke kleuren waarbij het steenachtige uiterlijk behouden blijft. U kunt ook de oorspronkelijke grijs tint behouden en er zijn zelfs verschillende grijstinten mogelijk. Dan behoud je de echte betonkleur en is hij zeer geschikt voor gebruikt in bijvoorbeeld industriële ruimtes. Het materiaal kan ook worden bewerkt zodat het een bepaalde structuur krijgt. Op deze manier kunt u een gladde of een gewreven oppervlak krijgen. Ook is het mogelijk om het materiaal te voorzien van kleine steentjes voor een heel ander effect.
 

Onderhoud

Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt het oppervlak eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Het wordt niet aanbevolen om chemische middelen zoals chloor of bleekmiddel te gebruiken. Antikalkmiddelen zijn mogelijk, mits ze nadien met veel water worden uitgespoeld.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een beton ciré vloer in Hilversum? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken