landing page banner
Bent u op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Hoofddorp omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door ons, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Hoofddorp, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts werken door heel Nederland en dus ook in de buurt van Hoofddorp .

Een prachtige vloer in Hoofddorp

Motion gietvloeren biedt een unieke kans om een prachtige vloer in uw woning te hebben. De strakke vloer is niet te vergelijken met andere soorten vloeren die u kent. Kiest u voor een vloer van Motion, dan bent u verzekerd van een uniek karakter en een originele uitstraling. Kiest u ook voor een vloer van beton ciré in Hoofddorp?
 

Wat is Beton ciré?

Beton ciré is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Dit materiaal is ideaal voor uw binnen- en buitenwerk, vloeren, wanden en plafonds in Hoofddorp. En het grootste voordeel is dat het naadloos is. Dit maakt schoonmaken en onderhoud veel gemakkelijker. Er zijn erg veel mogelijkheden en afwerkingen met dit materiaal. Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Het geeft uw ruimte een uniek en persoonlijk karakter, dankzij de verschillende texturen, de grote verscheidenheid aan kleuren en de verschillende vernis afwerkingen (mat, satijn, hoogglans). De ambachtelijke verwerking maakt dat elke afwerking er nog unieker en exclusiever uitziet.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Hoofddorp te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:

●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren
 

 Bezoek onze showroom!

Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Hoofddorp? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Hoofddorp. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken