landing page banner
Bent u op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Leiden en omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door een van onze experts, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Leiden, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts werken door heel Nederland en dus ook in de buurt van Leiden.

Beton ciré is ideaal voor vloeren

Beton ciré is een product dat als betonstuc omschreven kan worden en als vloer een unieke uitstraling heeft. De originaliteit en authenticiteit van het ambacht zijn duidelijk zichtbaar. De warmte wordt vanuit de vloer uitgestraald, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een uniek gevoel dat als huiselijk en sfeervol wordt ervaren. Dit materiaal maakt uw ruimte in Leiden levendig door de originele look van beton. Het vloersysteem is modern, trendy en heeft een vaste positie veroverd als woontrend.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Leiden te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren

Kleuren

Met dit materiaal kunt u verschillende kleuren gebruiken, in het bijzonder kunt u de vloer stijl naar uw voorkeuren ontwerpen. Het aantrekkelijke van het veelzijdige aanbod van kleuren is dat u rekening kunt houden met uw interieur in Leiden. Wilt u een industriële en stoere uitstraling, dan kunt u kiezen voor een grijstint. Ben u van plan de ruimte een frisse en heldere uitstraling te geven? Overweeg om frisse blauwe of oranje achtige tint te gebruiken.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een beton ciré vloer in Leiden? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken