landing page banner
Als u op zoek bent naar een strakke vloer van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren in Lelystad. En hebben al duizenden woningen en kantoorpanden van een fantastische vloer voorzien.

Waarom kiest u voor Beton Ciré?

Betonstuc is modern, praktische en heel erg mooi voor uw woning of bedrijfspand in Lelystad. Het is geschikt voor vrijwel elk oppervlak en met de juiste productkeuze kan het in elke binnenruimte worden gebruikt. Ook in natte ruimtes, want de meeste soorten betonstuc zijn naadloos en waterdicht. Daarnaast is het vlekwerend en Uv-bestendig, dus uw vloer of wand blijft vrij van vlekken en verkleuringen.

Wat wij leveren

De beton ciré die wij gebruiken is geschikt voor uw vloeren en wanden in Lelystad. Dit materiaal is leverbaar in heel veel kleuren.
 
●    Industriële robuuste betonlook
●    Geschikt voor wand en vloer
●    Vochtwerend
●    Geschikt voor keuken en badkamer
●    RAL- en NCS kleuren

Beton ciré voor uw vloer in Lelystad

Een vloer met een stoere betonlook creëren is een onderdeel van onze specialiteiten. Wij brengen het materiaal aan op een vlakke ondergrond om uw huis een nieuwe look te geven. Door zijn stevige eigenschappen is uw vloer duurzaam, waterdicht en krasvast. U kunt een pigment kleur kiezen om op die manier een lichtere of juist een donkerder effect te creëren. Van verschillende soorten grijs tot warme aardetinten, u heeft de keuze uit meer dan 50 pigmentkleuren.

Beton ciré voor uw wand in Lelystad

Het materiaal is zeer geschikt voor op wanden. Zo kunnen de wanden van de doucheruimte, badkamer en zelfs de woonkamer stralen door de mooie effecten die we creëren. De aangebrachte laag is ongeveer 3mm dik. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uit verschillende soorten kleuren te kiezen. Voor wanden in bijvoorbeeld badkamers, waar al tegels zijn aangelegd, is het zelf mogelijk om het materiaal over de tegels heen aan te brengen.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een beton ciré vloer in Lelystad? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken