landing page banner
Motion gietvloeren kan een stijlvolle en comfortabele vloer van beton ciré van de hoogste kwaliteit leveren. Wij bestaan al meer dan 15 jaar en hebben ruime ervaring met het plaatsen van vloeren in Mijdrecht. U kunt vertrouwen op professionaliteit en de perfecte afwerking. Wilt u een vloer van beton ciré in uw woning of wenst u een mooie uitstraling in uw winkel ogf kantoor: bij ons slaagt u sowieso!

Herkomst beton ciré

Beton ciré komt uit Frankrijk en wordt daar al langere tijd gebruikt. Dit unieke product wordt steeds populairder in Nederland en dus ook in Mijdrecht. De letterlijke vertaling van Beton ciré is ‘gewreven beton’. Na droging en afwerking verandert de cementmortel in een steenachtig stuc: het Beton ciré.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Mijdrecht te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren

Soort ruimte in Mijdrecht

Beton ciré is ideaal voor meerdere ruimtes. Het is slijtvast (door de cementbasis en coating), watervast (wederom door de coating), naadloos en daardoor hygiënisch (doordat er geen schimmel in de naden en voegen zit). Daarom ziet u dit vaak terug in de keuken of badkamer. 
 

De prijs voor beton ciré

De prijs die u betaalt voor het gebruik van beton ciré in uw badkamer of keuken hangt af van het type oppervlak. Wilt u bijvoorbeeld een wand, vloer en aanrechtblad met beton ciré of is alleen het aanrechtblad voldoende? De keuzes die u maakt spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de totaalprijs voor dat werk.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over onze vloeren, werkwijze of mogelijkheden voor uw vloer in Mijdrecht, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Wij beschikken over veel deskundige adviseurs die u graag helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning in Mijdrecht. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Amsterdam, waar onze specialisten voor u klaar staan. U kunt ook online een offerte aanvragen.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken