landing page banner
Motion gietvloeren biedt een unieke kans om een prachtige vloer in uw woning te hebben. De strakke vloer is niet te vergelijken met andere soorten vloeren die u kent. Kiest u voor een vloer van Motion, dan bent u verzekerd van een uniek karakter en een originele uitstraling. Kiest u ook voor een vloer van beton ciré in Nijmegen?

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een Frans woord voor ‘gewreven beton’. Het is een decoratieve coating op basis van cement, kunstharsen, toevoegingen en minerale pigmenten. Dit materiaal is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel uw vloeren en wanden als plafonds in Nijmegen. Het wordt ook gebruikt op trappen, badkamers en keukens. Het grootste voordeel is dat er geen voegen nodig zijn. Dit maakt uw reiniging en onderhoud gemakkelijker.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Nijmegen te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:

●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren

Mogelijkheden

Bij Motion bieden we u een breed scala aan mogelijkheden en afwerkingen. De keuze maakt u geheel zelf. Onze materialen hebben verschillende texturen (grof, medium, fijn), meerdere kleuren, verschillende vernis afwerkingen (mat, satijn, hoogglans) en de verven met en sluier- en metallic effecten om uw ruimte in Nijmegen een unieke uitstraling te geven. De ambachtelijke verwerking van ons beton ciré laten elke afwerking er unieker en unieker uitzien en er is geen vergelijkbaar resultaat.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een beton ciré vloer in Nijmegen? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken