landing page banner
Bent u op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Rotterdam en omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door een van onze experts, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Rotterdam, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts wonen door heel Nederland en dus ook in de buurt van Rotterdam.

Wat is Beton Ciré?

Beton ciré wordt ook wel betonstuc genoemd. Het is een eeuwenoude techniek van het afwerken van vloeren en wanden. Tegenwoordig zien we dit steeds meer in woningen en bedrijfspanden in Rotterdam. Beton ciré is gewreven en gewaxt beton dat zowel op vloeren als op muren kan worden aangebracht. Het is een natuurlijk product met een pure en unieke uitstraling. Dit materiaal is erg populair vanwege de levendige patronen en warme uitstraling. Bovendien heeft het de voordelen dat het vochtbestendig en antibacterieel is. Tegenwoordig is Beton ciré niet meer weg te denken uit de huidige interieurs.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Rotterdam te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Watervast
  • Hygiënisch
  • Hecht op nagenoeg elke ondergrond

Waarom kiest u voor beton ciré?

Bent u de vuile voegen in de badkamers en keukens beu? Wilt u een hygiënisch huis dat makkelijk schoon te maken is en een stevige ondergrond heeft? Of wilt u volledige vrijheid bij het creatief inrichten en afmaken van uw woning? In al deze gevallen wordt Beton ciré aanbevolen. Motion gietvloer transformeert uw woning in Rotterdam graag met een industriële uitstraling die past bij uw eigen smaak.
 

Bezoek onze showroom!

Uiteraard is het aan te raden om bij het kiezen van een nieuwe vloer in Rotterdam een duidelijk overzicht te hebben van alle verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken die het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de ideale vloer in uw ruimte in Rotterdam. U kunt onze showroom bezoeken of vraag meteen online een vrijblijvende offerte aan.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken