landing page banner
Als u op zoek bent naar een strakke vloer van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren in ’s Hertogenbosch. En hebben al honderden woningen en kantoorpanden van een fantastische vloer voorzien.

Beton ciré

Beton ciré heeft een duurzame en stijlvolle uitstraling. Het is verkrijgbare in vele kleuren. De laatste jaren is de vraag in ‘s Hertogenbosch toegenomen door de mooie uitstraling en de decoratieve toepassingen ervan. De hygiënische en vochtwerende eigenschappen maken Beton ciré bijzonder geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer en toilet, maar ook in de keuken. Het kan ook gebruikt worden op vloeren als alternatief voor tegels.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in ‘s Hertogenbosch te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren
 

Badkamer

Bent u de tegels in de badkamer beu? Dan is beton ciré ideaal voor uw badkamer in ’s Hertogenbosch. Het reinigen van tegels en voegen behoort tot het verleden, wand de gladde wanden zijn eenvoudig schoon te maken met een doek. Simpel en hygiënisch omdat het materiaal waterafstotend en schimmelwerend is. Het geeft een rustieke uitstraling in de badkamer en past in elke omgeving, modern of klassiek. Doordat het in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, is er altijd wel een kleur die bij uw smaak past.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over onze vloeren, werkwijze of mogelijkheden voor uw vloer in ‘s Hertogenbosch, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Wij beschikken over experts die u graag helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning in ’s Hertogenbosch. Wij verwelkomen u graag in onze showroom, waar onze specialisten voor u klaar staan. U kunt ook online een offerte aanvragen.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken