landing page banner
Motion gietvloeren kan een stijlvolle en comfortabele vloer van beton ciré van de hoogste kwaliteit leveren. Wij bestaan al meer dan 15 jaar en hebben ruime ervaring met het plaatsen van vloeren in Tilburg. U kunt vertrouwen op professionaliteit en de perfecte afwerking. Wilt u een vloer van beton ciré in uw woning of wenst u een mooie uitstraling in uw winkel: bij ons slaagt u sowieso!

Wat is beton ciré precies?

Betonlook, beton ciré en stuc zijn namen voor hetzelfde product. Deze afwerking is zo hard als beton, waterdicht en heeft een fantastische uitstraling. Dit product is geschikt voor uw vloer, wand, plafond en trap in uw woning of bedrijfspand in Tilburg. Het aanbrengen van beton ciré is de taak van een echte vakman. Zulke professionals vindt u bij Motion gietvloeren.

Voordelen beton ciré in Tilburg

Het is een materiaal wat heel veel voordelen heeft. Dit zijn alle voordelen:
 
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren

Kleuren en bewerkingen

Wanneer je pigmentpoeder aan het betonmengsel toevoegt krijg je een laagje beton in de kleur die je wenst. Meestal wordt er gekozen voor natuurlijke kleuren waarbij het steenachtige uiterlijk behouden blijft. U kunt ook de oorspronkelijke grijstint behouden en er zijn zelfs verschillende grijstinten mogelijk. Dan behoud je de echte betonkleur en is hij zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld industriële ruimtes in Tilburg. Het materiaal kan ook worden bewerkt zodat het een bepaalde structuur krijgt. Op deze manier kunt u een gladde of een gewreven oppervlak krijgen. Ook is het mogelijk om het materiaal te voorzien van kleine steentjes voor een heel ander effect.

 

Bezoek onze showroom!

Uiteraard is het aan te raden om bij het kiezen van een nieuwe vloer in Tilburg een duidelijk overzicht te hebben van alle verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken die het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de ideale vloer in uw ruimte in Tilburg. U kunt onze showroom bezoeken of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken