landing page banner
Beton ciré is een traditionele toepassing van betonstuc, maar het is ook een moderne toepassing die steeds populairder wordt. Dit materiaal zien we steeds meer terug in badkamers, woningen en winkels in Utrecht. Of u nu een oud kantoorpand heeft of een nieuwe woning, Motion gietvloeren kan u de perfecte ruimte bieden. Praktisch en stijlvol vullen elkaar aan.

Wat is beton ciré precies?

Een ander woord voor Beton ciré is betonstuc. Betonstuc was oorspronkelijk cementgebonden stuc, zelfs gebruikt door de Grieken en Romeinen. Ze gebruikten het om viaducten, bruggen en gebouwen af te werken. Beton ciré is in Frankrijk ontstaan vanuit deze cementgebonden stuc soort. Daarom is de Franse naam ‘beton ciré’. De letterlijke vertaling is ‘gewreven beton’. Dit materiaal wordt inderdaad ook met de hand aangebracht of gewreven. Op deze manier kunnen de lijnen en tekenen van het materiaal worden bepaald. Daarnaast is elke vloer of wand die wordt aangebracht in Utrecht uniek.
 

Voordelen beton ciré

Het is een materiaal wat heel veel voordelen heeft. Dit zijn alle voordelen:
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel
  • Naadloos en slijtvast
  • Een van de meest hygiënische vloeren
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vloeistofdicht en vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Unieke uitstraling
  • Beschikbaar in veel kleuren

Toepassingen

Doordat Beton ciré gemakkelijk te onderhouden is betekent dit dat er veel verschillende toepassingen zijn. Motion heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van beton ciré vloeren in Utrecht. Maar ook voor wanden en andere toepassingen kunt u bij ons terecht. Zeker in de badkamer en keuken zien we een toename van Beton ciré in Utrecht.
 

Praktisch en hygiënisch

Naast het mooie design zijn er ook veel praktische redenen om voor dit materiaal te kiezen. Veel huishoudens in Utrecht hebben al ontdekt hoe gemakkelijk het is om dit type vloer te onderhouden. Dit komt doordat de vloer wordt afgewerkt met een vloeistofdichte coating. Dit zorgt ervoor dat vuil en stof worden afgestoten. Bovendien maakt dit het schoonmaken van de vloer gemakkelijker. Doordat deze vloer geen naden of scheuren heeft blijft er geen stof of vuil achter. Dit maakt Beton ciré een van de meest hygiënische vloeren.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Utrecht? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Utrecht. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken