landing page banner
Bent u opzoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijf in Veenendaal en omgeving? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wanneer u een vloer laat plaatsen door een van onze experts, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw vloer vakkundig aan in Veenendaal, hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Onze experts wonen door heel Nederland en dus ook in de buurt van Veenendaal.

Wat is beton ciré precies?

Een vloer van beton ciré is een prachtige vloer. Het is een oud materiaal dat erg sterk is en er ook nog een erg mooi uitziet. Dit type vloer wordt steeds populairder in Veenendaal en kan daarom door de hele woning worden toegepast. Daarnaast zijn dit soort vloeren vochtwerend en naadloos, waardoor het de perfecte vloer is voor een badkamer of keuken. Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere gietvloer.

Voordelen beton ciré in Veenendaal

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Veenendaal te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren

Mogelijkheden

Beton ciré staat voor maatwerk, wat betekent dat er altijd meerdere mogelijkheden zijn wanneer u kiest voor beton ciré in uw woning of bedrijfspand in Veenendaal. Textuur is bijvoorbeeld een heel belangrijk aspect omdat het de levendigheid van het patroon bepaalt. De levendigheid kan erg rustig zijn als je een elegante en sfeervolle look wilt creëren. U kunt echter ook kiezen voor een robuuster en structuur die het geheel een stoere en industriële uitstraling geeft.


 

Bezoek onze showroom!

Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Veenendaal? Bezoek dan onze showroom. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Veenendaal. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.


 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken