Beton ciré voor de open haard

Beton ciré is een veelzijdig toepasbaar product. Het is een microcement, een steenachtige stuc dat na uitdroging en afwerking een soort beton-look effect heeft. Het is toepasbaar in elke woonruimte, van toilet tot douche en van keuken tot woonkamer, dus zeker ook voor de schouw van een open haard. Het maakt van uw open haard een echte moderne blikvanger, dat bovendien altijd perfect aansluit op uw interieur. De afwerking in beton ciré zorgt voor een naadloze harde toplaag dat toch heerlijk comfortabel aanvoelt en ideaal is voor een toepassing in een levendige woonkamer.  
 

Beton ciré is uniek en hygiënisch

Beton ciré (letterlijk vertaald: gewreven beton) is er in alle kleuren en in diverse texturen (fijn, middel, grof) verkrijgbaar. Het kan voorzien worden van diverse vernissen en verven. Het oogt als ambachtelijk handwerk en krijgt alleen daardoor al alom bewondering. Het wordt op maat aangebracht. Geen open haard is daardoor gelijk. 
Een glas wijn omgestoten? Een champagnekurk hard ertegenaan? Vieze vingers? Kerstsneeuw? Allemaal geen probleem voor beton ciré op de schouw. Doordat het naadloos, zonder voegen wordt aangebracht voorkomt het (bacteriële) vuilophoping en is het zeer praktisch schoon te maken en te onderhouden. Het microcement heeft een hoge weerstand tegen alle schoonmaakmiddelen. Het verkleurt niet.
 

Maak van een open haard een eigen kunstwerk

Met beton ciré verandert de schouw van een open haard in een modern kunstwerk. Bij het ook  aanbrengen ervan op bijbehorende boekenkasten of TV ladekasten ontstaat een naadloos geheel, met een hoogwaardige industriële uitstraling en altijd precies zoals jij dat zelf wilt.
Net als bij vloerverwarming geleidt het beton ciré volledig de warmte van de schouw. U heeft geen warmteverlies. De schouw kan alles hebben en voelt comfortabel aan, bijna als een knuffelmuur.
 

De vele voordelen van beton ciré voor een open haard

Een aantal andere voordelen van de keuze van beton ciré voor de schouw van uw open haard op een rijtje:
•    Waterdicht (ideaal voor badkamers, keukens) 
•    Flexibel aan te brengen, tot in alle hoeken
•    Hygiënisch en goed schoon te maken 
•    Bestand tegen krassen en deuken
•    Unieke uitstraling
•    Industriële en toch huiselijke sfeer

 
Motion Gietvloeren levert en brengt alle soorten beton ciré aan, voor alle typen particulier en zakelijk gebruik in heel Nederland. De applicatie tijd is 2 tot 5 werkdagen afhankelijk van de ondergrond en de wensen. De juiste droogtijd bij het aanleggen ervan is essentieel voor langdurig plezier ervan.
U kunt voor een goed advies en keurige prijsopgave 6 dagen in de week terecht in onze showroom in Amsterdam of 7 dagen in de week via onze website. Zo’n advies loont altijd. Maak er gebruik van.

 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken