landing page banner
Beton Cire: decoratieve betonlook
Beton cire is een afwerking op basis van cement, kunstharsen, bindmiddelen en pigmenten. De ideale afwerking voor vloeren, wanden, tafels en keukens.
Mogelijkheden
Het kleurenpallet bestaat uit meer dan 50 kleuren, variaties van grijs tot warme aardetinten. Voor ieder interieur is er een passende kleur. Liever iets ruwer of meer betonlook? Motion biedt een uitgebreide collectie beton cire (woonbeton) vloeren en wanden. Door de combinatie van de puur ambachtelijke verwerking van beton cire materialen is iedere vloer en wand uniek. Iets meer quartz in de beton cire voor verfijning, extra cement voor een ruige uitstraling of extra polijsten voor een fluwele uitstraling!

Bekijk de collectie

Niet alleen de looks
De beton cire vloer en wanden zijn bestand tegen intensief gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk. De veelzijdige beton cire afwerking is niet alleen design, beton cire is waterdicht en krasvast. De structuurverschillen geven de vloer en wand een exclusieve uitstraling welke toegepast kan worden in de badkamer, woonkamer en in de keuken.
Eeuwenoude techniek
Beton Cire is het Franse woord voor gewassen beton. De betonuitstraling is tijdloos en een unieke basis voor iedere woonstijl. Het natuurlijke product is populair door de levendige uitstraling en warme look. Iedere centimeter wordt met de hand aangebracht!
Ondergronden
Beton cire kan op iedere ondergrond aangebracht worden. Door de geringe dikte is Beton Cire de ideale afwerking voor bestaande bouw als nieuwbouw. Geen probleem als er tegels, gips of cement aanwezig, voor iedere ondergrond is er een geschikt systeem.
Prijs
De prijzen voor de beton cire vloeren wanden is afhankelijk van o.a. de oppervlakte, de ondergrond en het type afwerking. Prijzen variëren van € 70,00 tot € 130,00 per vierkante meter. Liever een gerichte prijs, vraag een gratis vrijblijvende offerte aan voor een prijs op maat.

Offerte aanvragen

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken