landing page banner
Als u op zoek bent naar een strakke vloer van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren in Weesp. En we hebben al duizenden woningen en kantoorpanden van een fantastische vloer voorzien.

Beton ciré

Beton ciré is een materiaal dat bestaat uit een combinatie van beton en hars. Deze unieke combinatie zorgt voor een zeer sterke vloer die erg mooi is. Beton ciré vloeren zijn mooi en hebben een natuurlijk uitstraling. Dit maakt deze vloer net zo aantrekkelijk als de andere eigenschappen en voordelen. Motion gietvloeren is gespecialiseerd in het op maat samenstellen en aanbrengen van dit bijzondere vloersysteem in Weesp.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Weesp te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren
 

Kleuren

Als het gaat om de kleurkeuze kunt u bij Motion alle kanten op als het gaat om beton ciré. U kunt altijd een kleur kiezen die bij u past, maar zeker ook bij de inrichting van uw woning in Weesp. Als het nemen van een beslissing voor u moeilijk is, is het handig als onze adviseur u hierbij kan helpen. Onze ervaring bestaat namelijk uit het samenstellen en aanbrengen van de ideale vloer. Zo laten we u graag de verschillende opties zien, zodat u de kleurverschillen duidelijk kunt zien.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een beton ciré vloer in Weesp? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken