landing page banner
Beton ciré is een geweldig materiaal dat kan worden gebruikt voor vloeren, maar het kan ook worden gebruikt voor de inrichting van uw hele huis in Wijchen. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en heeft daardoor een mooie natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende mooie aardetinten en grijstinten verkrijgbaar en ze zijn even populair. Woont u in Wijchen en heeft u interesse in Beton ciré vloeren? Lees dan verder. Motion gietvloeren is expert op het gebied van vloeren.

Een vloer van beton ciré

Dit type vloer is de laatste tijd steeds populairder geworden in Wijchen en  het materiaal wordt al eeuwenlang gebruikt. De Fransen brachten de moderne versie op de markt, vandaar de Franse naam. Sindsdien is het in Nederland langzamerhand steeds populairder geworden. Dit is niet zo gek, want deze vloer heeft veel voordelen.
 

Voordelen

Beton ciré is een natuurlijk materiaal met een mooie en robuuste uitstraling. Omdat het handmatig wordt aangebracht kunt u beslissen welk effect toegepast moet worden. De vloer is voorzien van een toplaag waardoor de vloer volledig vochtbestendig is. bovendien is de vloer volledig naadloos. Deze twee eigenschappen maken de vloer erg hygiënisch. Daarom is dit type vloer erg populair in de badkamer. Alhoewel de vloeren door uw hele huis in Wijchen mooi zijn. Andere voordelen zijn:
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Vuilafstotend
  • Comfort en gemak
  • Beschikbaar in veel kleuren

Onderhoud voor uw vloer in Wijchen

Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt het oppervlak eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Het wordt niet aanbevolen om chemische middelen zoals chloor of bleekmiddel te gebruiken. Antikalkmiddelen zijn mogelijk, mits ze nadien met veel water worden uitgespoeld.
 
 

Bezoek onze showroom!

Uiteraard is het aan te raden om bij het kiezen van een nieuwe vloer in Wijchen een duidelijk overzicht te hebben van alle verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken die het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de ideale vloer in uw ruimte in Wijchen. U kunt onze showroom bezoeken in Arnhem of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken