landing page banner
Beton ciré is een geweldig materiaal dat kan worden gebruikt voor vloeren, maar het kan ook worden gebruikt voor de inrichting van uw hele huis in Wijchen. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en heeft daardoor een mooie natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende mooie aardetinten en grijstinten verkrijgbaar en ze zijn even populair. Woont u in Wijchen en heeft u interesse in Beton ciré vloeren? Lees dan verder. Motion gietvloeren is expert op het gebied van vloeren.

Wat is beton ciré?

Beton ciré wordt ook wel ‘betonstuc’ genoemd. Het komt oorspronkelijk uit Frankrijk en de letterlijke vertaling is ‘gewreven beton’. Daarom is het een moderne vorm van beton die op bijna alles kan worden toegepast. Op de vloer, maar bijvoorbeeld ook op een wand. Omdat het met de hand wordt aangebracht is elke afwerking uniek. Op de vloer ziet men lichte lijnen terug in de vloer. Dit geeft het geheel een sterk en natuurlijk karakter.

 

Voordelen

Vloeren van beton ciré zijn bijzonder mooi. Het is ruw materiaal, wat warm en verfijnd overkomt. Tegelijkertijd is het materiaal vloeistofdicht, dus erg praktisch. Deze voordelen zorgen ervoor dat steeds meer mensen voor deze vloer kiezen. Het is vooral erg populair in badkamers en keukens. Daarom is dit materiaal ideaal. Deze vloer heeft de volgende praktische voordelen:
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Gemak en comfort
  • Slijtvast
  • Verkrijgbaar in vele kleuren

Klein en grote oppervlakken

Dit type vloer is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes in uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer. De slijtvastheid is groot, dus dat betekent dat de vloer erg lang zal meegaan zonder aan kwaliteit in te leveren. Uw huis kan op een unieke manier een basis krijgen, niet alleen sfeervol en mooi, maar ook warm en comfortabel. Dit zijn natuurlijk ook twee belangrijke kenmerken als het gaat om een vloer in huis. U kunt meerdere kamers van deze vloer voorzien als u voor eenheid in huis kiest.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over onze vloeren, werkwijze of mogelijkheden voor uw vloer in Zoetermeer, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Wij beschikken over veel deskundige adviseurs die u graag helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning in Zoetermeer. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Amsterdam, waar onze specialisten voor u klaar staan. U kunt ook online een offerte aanvragen.

 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken