landing page banner
Woont u in Zwolle en heeft u interesse in beton ciré vloeren? Dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van Beton ciré vloeren. Bij ons heeft u keuze uit vele kleuren.

Een vloer van beton ciré

Beton ciré is een natuurlijk materiaal dat al honderden jaren wordt gebruikt. Het heeft daardoor een authentieke en robuuste uitstraling. Dit is waarom het zo geliefd is in Zwolle! iedere vloer wordt met de hand aangebracht en dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast dat het een uniek materiaal is, heeft het ook diverse praktische voordelen. Wist u dat deze vloeren vochtbestendig zijn? Ook is het alkalisch, waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Dit maakt het ideaal materiaal voor in de badkamer.
 

Voordelen

Er zijn veel redenen om voor een vloer van Motion in Zwolle te kiezen. Een vloer van beton ciré geeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Antibacterieel
●    Naadloos en slijtvast
●    Een van de meest hygiënische vloeren
●    Krasbestendig en stofvrij
●    Vloeistofdicht en vuilafstotend
●    Comfort en gemak
●    Unieke uitstraling
●    Beschikbaar in veel kleuren

In huis

Dit materiaal kan op veel manieren worden gebruikt. Wij zijn experts in het aanbrengen van vloeren, maar ook voor wanden kunt u bij ons terecht. Het wordt ook gebruikt om de aankleding van badkamermeubels compleet te maken en kan ook gebruikt worden als aanrecht in de keuken. Doordat het in veel kleuren verkrijgbaar is, is er altijd wel een kleur die past bij het interieur van uw huis in Zwolle. Kies bijvoorbeeld voor warme aardetinten of rustige grijstinten. Ook voorzien wij u graag van kleursuggesties.
 

Bezoek onze showroom!

Wilt u een beter indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor uw vloer in Zwolle? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam. Hier gaan onze experts een persoonlijk gesprek met u aan en voorzien zij u van het beste advies voor een vloer in Zwolle. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze website.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken