landing page banner

Bent u op zoek naar een exclusieve en duurzame vloer voor uw bedrijfspand of woning? Zoekt u een specialist in het leggen van gietvloeren? Dan bent u bij Motion Gietvloeren aan het juiste adres. Wij bieden de hoogste kwaliteit en professionaliteit bij het leggen van uw gietvloer. Onze ervaren specialisten hebben jarenlange ervaring en nemen uw wensen en beschikbare budget in acht.

Een van onze specialisaties is Beton Ciré, waarmee wij een unieke vloer of wand voor uw woning kunnen creëren. Onze professionals brengen het beton met de hand in vegende bewegingen aan, waardoor elke vloer of wand uniek is. De pure en warme uitstraling van Beton Ciré is ideaal voor elke kamer in uw woning.

Als u bij Motion Gietvloeren voor Beton Ciré kiest, geniet u van verschillende voordelen. Zo kunt u onze vloeren en wanden in onze showroom bekijken, krijgt u begeleiding van begin tot eind, bieden wij ruime keuze en voldoen wij volledig aan uw wensen. Ook hebben wij jarenlange ervaring, wat u verzekert van kwaliteit.

De prijs van Beton Ciré is afhankelijk van verschillende variabelen, zoals de grootte van de kamer en het type oppervlak. Inclusief arbeidskosten en materiaal kunt u uitgaan van €80,- tot €180,- per m². Als u extra opties wilt, zoals een bijzondere uitstraling, zal de prijs natuurlijk stijgen.

Beton Ciré bestaat uit een mix van cementpoeder, vloeibare hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Daarnaast worden er nog andere producten, zoals primer en impregneermiddel, gebruikt voor de afwerking. Beton Ciré is de moderne variant van beton, dat al vele eeuwen geleden werd gebruikt als basis voor bruggen en viaducten. Beton Ciré komt oorspronkelijk uit Frankrijk, waar het betekent 'gewreven beton' in het Frans.

Beton Ciré is niet alleen populair vanwege de karakteristieke uitstraling, maar ook vanwege de veelzijdige toepassing. Het materiaal hecht op bijna alle ondergronden, zoals gips, hout en oude tegels. Het is belangrijk dat de vloer maatvast en vlak is. Beton Ciré is vloeistofkerend en daarom ideaal voor de badkamer. Dit type vloer is ook geschikt voor kantoren, winkels en woningen.

Beton Ciré is onderhoudsvriendelijk, antibacterieel, naadloos en slijtvast. Daarnaast is het een van de meest hygiënische vloeren en is het krasbestendig en stofvrij. Het is vloeistofdicht en vuilafstotend, wat betekent dat het comfortabel en gemakkelijk in gebruik is. Beton Ciré heeft een unieke uitstraling en is beschikbaar in veel natuurlijke kleuren.

Beton Ciré is duurzaam

Een vloer of wand van Beton Ciré gaat lang mee en is daarmee een duurzame keuze. Het materiaal is slijtvast, krasbestendig en vuilafstotend, waardoor het weinig onderhoud nodig heeft en lang mooi blijft. Daarnaast is Beton Ciré een milieuvriendelijk materiaal omdat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en er weinig afval ontstaat bij de productie.

Het aanbrengen van Beton Ciré

Het aanbrengen van Beton Ciré vereist vakmanschap en ervaring. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en brengen het materiaal deskundig aan, waarbij ze rekening houden met uw wensen en het beschikbare budget. Voordat we starten met het aanbrengen van de Beton Ciré, zorgen we ervoor dat de ondergrond goed schoon, vlak en droog is. Vervolgens brengen we de primer aan om ervoor te zorgen dat de Beton Ciré goed hecht. Daarna wordt de Beton Ciré met de hand aangebracht in vegende bewegingen en laten we het drogen. Na het drogen wordt de Beton Ciré geschuurd en afgewerkt met een impregneermiddel.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een unieke en duurzame vloer of wand, dan is Beton Ciré een uitstekende keuze. Bij Motion Gietvloeren hebben we jarenlange ervaring in het aanbrengen van Beton Ciré en zorgen we ervoor dat het materiaal deskundig wordt aangebracht. Met onze ruime keuze aan kleuren en afwerkingen kunt u altijd een vloer of wand vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Bezoek onze showroom om de vloer of wand in het echt te bekijken en laat u adviseren door onze ervaren specialisten.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken