Op maat gemaakte samples 
  Showroom in Amsterdam
landing page banner
Op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Motion Gietvloeren op het juiste adres! Wanneer u een gietvloer laat leggen door een van onze specialisten, bent u verzekerd van de hoogte kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw gietvloer deskundig aan, waarbij wij rekening houden met uw wensen en het beschikbare budget.

Met Beton Ciré bent u verzekerd van een unieke vloer of wand. Onze ervaren specialisten brengen het beton met de hand in vegende bewegingen aan. Geen enkele vloer of wand is hetzelfde. Door de pure en warme uitstraling staat Beton Ciré geweldig in elke ruimte van uw woning.

Wanneer u kiest voor een vloer of wand van Beton Ciré bij Motion Gietvloeren profiteert u van vele voordelen:
  • U kunt de vloer of wand in het echt bekijken in onze showroom
  • Begeleiding van begin tot eind
  • Ruime keuze
  • Product wat volledig voldoet aan uw wensen
  • Jarenlange ervaring

De prijs van beton ciré aanbrengen

Beton ciré aanbrengen door een professional is niet goedkoop. Inclusief arbeidskosten en materiaal kunt uitgaan van zo’n €80,- tot €180,- per m². Hoe bepaal je de kosten voor het aanbrengen? Om de kosten van het aanbrengen te berekenen, moet u rekening houden met verschillende variabelen. Vooral de ruimte en het type oppervlak belangrijk. Er zijn echter veel extra opties die u kunt gebruiken om een bijzondere uitstraling te creëren. Wanneer u voor deze optie kiest, zal de prijs natuurlijk stijgen.

Waaruit bestaat Beton Ciré?

Beton ciré bestaat uit een mix van cementpoeder, vloeibare hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Voor de afwerking worden er ook nog andere producten gebruikt, zoals primer en een impregneermiddel.

Beton werd vele eeuwen geleden al gebruikt door de Grieken en Romeinen. Zij gebruikten het als basis voor viaducten en bruggen. Beton ciré is de moderne variant van het eeuwenoude product. Beton ciré komt van oorsprong uit Frankrijk. Beton ciré betekent in het Frans letterlijk ‘gewreven beton’.

Geschikt voor alle ondergronden

Het is niet alleen het karakter en het uiterlijk van Beton ciré dat deze afwerking zo populair maakt. Dit veelzijdige materiaal is geschikt voor bijna alle ondergronden. Het maakt niet uit of je een ondergrond van gips of hout hebt. Beton ciré kan erop aangebracht worden net als op oude tegels. Een belangrijk aspect is dat er een maatvaste en vlakke vloer moet zijn. Het is van zichzelf vloeistofkerend en wordt daarom vaak in de badkamer gebruikt. Dit type vloer zie je ook vaak terug in winkels, kantoren en woningen.

De voordelen van Beton Ciré

Beton ciré is een materiaal wat heel veel voordelen heeft. Dit zijn alle voordelen:
• Onderhoudsvriendelijk
• Antibacterieel
• Naadloos en slijtvast
• Een van de meest hygiënische vloeren
• Krasbestendig en stofvrij
• Vloeistofdicht en vuilafstotend
• Comfort en gemak
• Unieke uitstraling
• Beschikbaar in veel kleuren

Veelzijdige toepassing

Beton Ciré is een veelzijdig materiaal. Het kan bijna overal in de woning worden gebruikt. Aangezien Beton Ciré op vele ondergronden hecht, kunt u alle kanten op. Al jaren brengen we deze vloer aan in bedrijfspanden en woningen. Ook voor vloeren in een showroom, winkel of kantoorpand is het een goede keuze.

Beton Ciré is er in vele kleuren

Elke vloer of wand van Beton ciré heeft een unieke en levendige uitstraling. Dit type vloer is in een groot aantal natuurlijke kleuren verkrijgbaar. De kleur wordt op de mortel aangebracht door pigmenten toe te voegen. U heeft de keuze uit meer dan vijftig kleuren. Warme kleuren en grijstinten zijn erg populair. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunt u verschillende kleuren bekijken en voorzien onze adviseurs u van passende suggesties. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Beton Ciré laten aanbrengen door de professionals van Motion Gietvloeren

Bij het aanbrengen op een groter oppervlak komt het op vakwerk neer als het gaat om het realiseren van het perfecte resultaat. De professionals van Motion Gietvloeren hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en staan garant voor uitstekende resultaten. Wanneer de vloer wordt aangebracht dient de ondergrond schoon, vetvrij en vlak te zijn. Primer zorgt voor een goede hechting van materialen die uit meerdere componenten bestaat en gemengd wordt. Het effect van de levendigheid wordt bepaald door grote of kleine bewegingen van de spaan tijdens het aanbrengen. Daarna kan schuren extra effecten opleveren. Vervolgens wordt het materiaal waterdicht gemaakt door middel van impregneren.

Beton Ciré in de keuken of badkamer

Beton ciré is erg populair in de keuken of de badkamer. Doordat dit materiaal vochtbestendig, antibacterieel, naadloos en slijtvast is, is het zeer geschikt voor deze ruimtes. Het is mogelijk om zowel de vloer als de wanden in dezelfde kleur aan te brengen. Beton ciré is een pure en unieke afwerking die voor veel mensen voorkeur heeft.

Kies bij nieuwbouw en renovatie voor beton ciré

erhuist u naar een nieuwbouwwoning? Of wilt u een bestaande woning renoveren? Dan is Beton ciré een goede keus. Dit type vloer kan vele soorten ondergronden worden aangebracht. Dit is een uitstekend materiaal voor unieke vloeren. U kunt meerdere kleuren kiezen. Bij een nieuwbouwwoning is het mogelijk om de vloer te plaatsen een week voor de oplevering.

Bezoek onze showroom!

Uiteraard is het aan te raden om bij het kiezen van een nieuwe vloer een duidelijk overzicht te hebben van alle verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken die het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de ideale vloer in uw woon- of werkruimte. U kunt onze showroom bezoeken in Amsterdam of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken