Binnenkijker: Austria Sports

Austria Sport brengt haar specialiteit naar Amsterdam. In het World Fashion Centrum is dé winkel en werkplaats voor de laatste trends in wintersport, hockey, outdoor en fashion. Austria biedt de wintersporter, wandelaar en hockey(st)er) een zeer complete service, gespecialiseerd in het adviseren van producten op maat en het oplossen van alle voetproblemen.

De Motion High Performance Gietvloer is in alle ruimtes van de winkel en werkplaats aangebracht. Maar liefst 500 m2 is afgewerkt met de strakke lichtgrijze gietvloer. Lichtgrijs geeft de winkel een frisse uitstraling en zorgt er voor dat de producten beter uitkomen. Er is gekozen voor een MONO gietvloer (effen kleur), de rustige basis is neutraal en ruimtelijk.

De bestaande ruimte heeft, na een flinke renovatie, letterlijk een enorme metamorfose ondergaan. Van industrieel pand met hoge plafonds en beton heeft de winkel een sjieke en warme uitstraling gekregen. De gecertificeerde specialisten van Austria Sports ontvangen u graag voor bootfitting (schoen op maat), onderhoud of nieuwste trends.

Projectdetails:
Amsterdam 500 m2
Betonvloer Motion MONO Gietvloer kleur Dust
November 2022

De gietvloer is aangebracht op de bestaande betonvloer. Het 4-laags systeem is gedurende één week aangebracht. De High Performance Business gietvloer is speciaal ontwikkeld voor winkels, kantoren en showrooms. De aangebrachte gietvloer is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. De gietvloer is afgewerkt met het Solid Strong Laksysteem. De zijdeglans is naast strak ook in hoge mate krasbestendig.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken