Bohemian Interieur met gietvloer als basis

Bohemian interieur met gietvloer als basis

Bohemian stijl met gietvloeren: Creëer een eclectische oase


Duik in de wereld van bohemian interieurs en ontdek de vrijheid van expressie en creativiteit. Bij deze stijl draait alles om het loslaten van conventionele normen en het omarmen van een eclectische en nonchalante sfeer. Combineer deze sfeer met de veelzijdigheid van gietvloeren voor een unieke en comfortabele ruimte.
 

Microcement Vloeren voor een Exotische Mix


Microcement vloeren, ook bekend als woonbeton, passen perfect bij de bohemian stijl vanwege hun veelzijdigheid en robuuste uitstraling. Deze vloeren bieden een basis voor een exotische mix van invloeden uit alle hoeken van de wereld, waardoor je interieur een uniek en persoonlijk tintje krijgt.
 

Natuurlijke Materialen en Handwerk


In bohemian interieurs worden natuurlijke materialen en handgemaakte items omarmd. Denk aan macramé hangplanten in terracotta potten, lampen van edelstenen en kussens van wol. Combineer deze met gietvloeren in aardetinten om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.
 

Kleurrijk en Levendig Palet


Het kleurenpalet van een bohemian interieur is levendig en expressief. Terracotta, oranje en rood tinten vormen een mooie aanvulling op de neutrale basis van wit- en houttinten. Kies voor gietvloeren in warme kleuren zoals terrazzo om een levendig en kleurrijk accent toe te voegen aan je ruimte.

Met de combinatie van bohemian stijl en gietvloeren creëer je een unieke en persoonlijke ruimte waarin je helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de vrijheid van expressie.

Microcement en een PU gietvloer zijn twee soorten gietvloer en hebben beide eigen kenmerken. Mocht je beide van dichtbij willen bekijken dan kun je langskomen bij de showroom van Motion Gietvloeren. Maak een afspraak of vraag de brochure aan voor extra wooninspiratie voor thuis.
boho gietvloer
Bohemian met terrazzo
Boheimian interieur met Motion Gietvloeren
Bohemian interieur met gietvloer als basis

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken