Cocooning met gietvloeren

Cocooning met gietvloeren

Creëer een 'cocooning-sfeer' in je woning met gietvloeren
Wat is Cocooning? 'Cocooning' betekent letterlijk: je terugtrekken in een huiselijke omgeving, alleen of met vrienden en familie, terwijl je geniet van rust en comfort. 
Ben jij op zoek naar manieren om de sfeer in je huis te verbeteren, zodat je ook kan 'cocoonen'? Gietvloeren kunnen perfect bijdragen aan een ideale 'cocooning-sfeer' door hun rustige en eenvoudige uitstraling.

Verwarmde gietvloeren voor het ultieme cocooning-effect 
Typische cocooning-interieurs zijn gemaakt van zachte materialen zoals wol, linnen en katoen. Deze materialen stralen warmte uit en zorgen voor sfeer. Kies voor een luxueus dekbedovertrek, verwen jezelf met knusse kussens en dekens en kalmerende kaarsen om een thuis-spa te creëren waar je helemaal tot rust kunt komen. Warmte draagt ook bij aan cocoonen. Overweeg daarom gietvloeren in combinatie met vloerverwarming. Gietvloeren zijn maar een aantal millimeter dik en geleiden de warmte optimaal, zo heb je snel een ‘knuffelvloer’ en heerlijk warme voeten. Door haar efficiënte werking is vloerverwarming duurzaam.  

Welke kleuren gietvloeren passen bij cocooning?
Wit en hout zijn standaardkleuren en tinten bij cocooning, maar uiteraard moet je een kleur kiezen die bij je past. Ontdek de veelzijdigheid van gietvloeren in trendy kleuren, zoals beige, grijs en taupe. Gietvloeren met deze kleuren zorgen voor een moderne en rustgevende uitstraling in elke ruimte. Kies voor witte of houten taatsdeuren om de perfecte harmonie te creëren. Gietvloeren zijn er in PU of microcement uitvoering. Binnen deze categorieën zijn er ook weer verschillende gietvloeren. Veel mensen gaan voor Terrazzo gietvloeren of gietvloeren met parelmoer. Welke kleur gietvloer past bij jou?
 

Gietvloeren van dichtbij bekijken in de showroom
Overweeg je een gietvloer om een cocooning-sfeer in je woning te creëren? Motion heeft een showroom in Amsterdam van ruim 450 m2 waar je jouw ideale gietvloer kan uitkiezen. Op werkdagen zit er altijd iemand voor je klaar. Kom je liever op zaterdag? Dan is een afspraak maken handig, dan hoef je niet lang te wachten. Mocht je niet in de buurt zijn van Amsterdam, dan kun je altijd een brochure of offerte aanvragen via de website. 

cocooning interieur gietvloeren
cocooning microcement
Microcement woonbeton

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken