Concrete woonbeton design

Rustige basis

Op zoek naar een cementgebonden vloer met een rustige uitstraling? Dan is Motion Concrete een goede keuze. De vloer heeft een lichte tekening en weinig kleurschakeringen. Je hebt de uitstraling van een gietvloer met de hardheid van een cementgebonden vloer.
Tijdloos
Woonbeton is goed voor jaren woongenot. Het is tijdloos en overleeft iedere trend. Motion Concrete is bijzonder hard, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is woonbeton hygiënisch omdat het volledig naadloos wordt gelegd. Motion Concrete is rustig, met subtiele kleur- en structuurverschillen. De vloer heeft de authentieke uitstraling van een gestucte vloer.
Spannend contrast
Welke kamer je ook voor ogen hebt, Motion Concrete maakt ‘m helemaal af. Het is een spannend contrast in een slaapkamer, maar ook in de badkamer laat Motion Concrete zich van haar mooiste kant zien.
Kleuren
De woonbetonvloeren van Motion zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet dat varieert van grijs en antraciet tot taupe.
Opbouw en afwerking
Motion Concrete bestaat uit een combinatie van cementgebonden materiaal met polyurethaan. Door het gebruik gaat de vloer meer leven, hierdoor krijg je na verloop van tijd het uiterlijk van een oude betonvloer. Prachtig in een interieur in Scandinavische stijl, maar ook geweldig in een meer landelijke inrichting. Vraag onze adviseurs gerust om advies bij het kiezen van de vloer van jouw dromen!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken