De eindeloze gietvloer

De Suiker Silo

Het ontwerp van de prachtige renovatie is van a/d Amstel Architecten. Samen met a/d Amstel Architecten, het bouwbedrijf Technoproject en enkele andere partijen heeft Motion de gietvloer aangebracht in de gerenoveerde Suikersilo. De combinatie van het ronde pand en ons naadloze design creëert een eindeloze gietvloer.

In samenwerking met Technoproject is er gekozen voor de PU Gietvloer Business. Dit is onze PU Gietvloer speciaal geschikt voor in kantoorpanden, winkels etc. 
 

Naar eigen wens

Elke vloer heeft zijn eigenschappen welk moeten aansluiten bij de wensen van de klant. Team Sportservice, de eindgebruiker van de gietvloer, wensten een gietvloer waaraan je meteen kan zien waar ze voor staan, sport! De gietvloer is afgewerkt met rvs strips welk meebewegen met de ronding van het gebouw. De strips creëren een strakke overgang tussen de gietvloer en de aangrenzende tapijtvloer. Ondanks de verschillende vloerafwerkingen lopen deze nagenoeg naadloos in elkaar over zonder hoogteverschil. 

De belijning welk na de gietvloer door a/d Amstel Architecten en partner is verzorgd geeft gietvloer de uitstraling van een echte atletiekbaan!

De keuze is reuze

Eén van de beslissingen welk a/d Amstel Architetecten moest maken was de kleur van de gietvloer. Motion kan duizenden kleuren aanbrengen, hierdoor komen er wij qua kleur altijd uit met de klant aangezien alles mogelijk is. In dit geval was één van de wensen om de bedrijfskleuren van de eindgebruiker door te voeren in de gietvloer. Zo is hier gekozen voor een warme grijstint als basis genaamd Mouse Grey. Vervolgens is hier in de bedrijfskleuren belijning op aangebracht welk prachtig tot zijn recht komen!

De reproruimte welk wij hier in een fel groene kleur hebben gegoten geeft een leuk inkijkje tot de kleurmogelijkheden. 
 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken