De Motion Gietvloer, het visitekaartje voor ieder bedrijf

Er is maar één eerste indruk. De interieurinrichter was op zoek naar een duurzame oplossing met een chique uitstraling. Het pand, gevestigd op het bedrijventerrein te Amsterdam Zuid Oost, herbergt op maarliefst 16 etages met veel gerennomeerde bedrijven. Aan de buitenzijde de uitstraling van een kantoorpand, bij binnenkomst ervaar je een prettige ontvangstruimte met een open karakter, hotelchique in warme kleuren.
Er is gekozen voor de basis van een warme betonlook gietvloer op basis van zandkleurige natuurtinten. In de rumte bevinden zich o.a. de receptie, het restaurant en openbare werkplekken.

De ondergrond voor de PU gietvloer is een marmeren tegelvloer. In de oppervlakte bevonden zich enkele uitdagingen, als niveauverschil, aansluitingen op hout en het plaatsen van design eindprofielen. Grootste uitdaging was echter de doorlooptijd. Het 16 verdieping tellende bedrijfsgebouw moest operationeel blijven. Motion Gietvloeren heeft gezorgd voor een zo kort mogelijke doorlooptijd door het gebruik van sneldrogende materialen. Gezamenlijk met de opdrachtgever is er gezorgd voor een prachtig eindresultaat met zo min mogelijk overlast voor de huurders.

Motion Gietvloeren heeft een grote collectie aan naadloze vloersystemen. De aangebracht MIX gietvloer is toepasbaar in een woning, winkel, kantoor, restaurant, bedrijfsruimte, sportschool, showroom en openbare gebouwen. Bepaal zelf de uitstraling van de vloer, de Motion MIX gietvloer is in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Een sample nodig, onze vertegenwoordigers voorzien graag in samples op maat.
Liever microcement / woonbeton, een effe gietvloer, epoxy of troffelvloer, voor iedere wens is er een Motion Gietvloer.

Motion betonlook gietvloer in ontvangstruimte Amsterdam Zuid Oost. De gietvloer is o.a. aangebracht in de rececptie, het restaurant en in de werkplekken

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken