De rustige betonlook die je interieur laat spreken

De aanbouw in deze woning geniet van alle voordelen van de Motion PU Gietvloer in MIX. Dit is een perfect voorbeeld van de rustige mix, oftewel de rustige betonlook. Deze geeft een gemeleerd effect zonder te overheersen. Dan heb je een goede basis, welke interieur keuzes je ook maakt!

De juiste keuze

Ieder huis moet voldoen aan dat wat de bewoners nodig hebben. In deze woning is een aanbouw gedaan om de keuken en eettafel meer ruimte te geven.  De originele vloer in het bestaande deel van de woning is behouden. Om het authentieke karakter van de woning te combineren met de moderne keuken is er gekozen voor onze PU Gietvloer in MIX. Deze rustige betonlook is naadloos en waterdicht, ideaal voor in de keuken. 

Het kleurenpalet

De warmte van het hout in het bestaande deel van de woning zetten de toon voor de kleur van de gietvloer. De grijs tint moest passen bij het koele zwart van de keuken, maar mocht niet kill afsteken tegen de warmte van de houten vloer. Gekozen is voor de kleur Maansteen. Deze grijstint is warm zonder te overheersen. De lichte vloer steekt dus niet te wit of te kill af tegen het zwart en metaal in de keuken en laat alle oranje details de lead nemen in het interieur.

Twee kleuren in Ă©Ă©n


Bij de Motion Mix-gietvloer bepaal je zelf hoe gemêleerd de betonlook wordt. Ga je voor rustige, normale of levendige mix. Zo maak je de gietvloer helemaal persoonlijk naar jouw wensen. De vleug van de betonlook bepaal je zelf op het moment dat de applicateur de kleurlaag aanbrengt. We begeleiden je graag in het maken van de juiste kleur en structuur.

Bekijk alle kleuropties

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken