Een gietvloer creëert wellness

Het toepassen van een gietvloer voor een wellness ruimte is bepaaldop andere gronden dan een vloer voor een sportruimte. De overeenkomsten zijn vooral praktisch van aard: de vloer moet hygiënisch zijn en geen vluchtige stoffen bevatten. Ze moet duurzaam, slijtvast en dus van hoge kwaliteit zijn.
 
Bij een gietvloer voor een wellnesscenter spelen daarnaast andere normen en eisen. Er wordt ook met een kritisch oog gekeken naar de uitstraling van de vloer, de sfeer die het overbrengt en hoe de vloer ‘oogt’ in combinatie met overige afwerkingen en gekozen accessoires en decoraties.

De gietvloeren van Motion zijn in honderden kleurvariaties te koop en zelfs op maat in kleur te maken. Hierdoor wordt altijd de juiste sfeer bereikt die aansluit op de algemene uitstraling van het wellnesscenter. Met haar fijne, elastische eigenschappen is de gietvloer ook op blote voeten een comfortabel aanvoelende ondergrond. Ze heeft een dempende werking bij eventuele wellness-oefeningen op de grond als yoga. 
Kortom: de fraaie gietvloeren van Motion Gietvloeren zijn een ideale ondergrond voor een wellness en spa centrum. 

Een goed gekozen gietvloer geeft dat heerlijke aangename wellness gevoel. Niet voor niets kiezen ook particulieren daarom voor een gietvloer in hun badkamer. Een juiste gietvloer in een badkamer oogt ruimtelijk en warm. In tegenstelling tot bijvoorbeeld vloertegels heeft een gietvloer letterlijk een hoge gevoelswaarde, zeker als er vloerverwarming onder zit.  Van alle soorten vloeren benadert een gietvloer dat heerlijke, aangename wellness-gevoel het meest. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken