team

Frans van Loon

Eigenaar en oprichter

Inmiddels Duizendpoot
Als oprichter van Motion is de dagelijks leiding niet meer in mijn handen. Ik vervul nu meer de functie van 'duizendpoot' en dat bevalt mij zeer goed. Bovendien wordt het zo nooit saai. Ik spring bij daar waar men dat nodig acht.

De meeste tijd zit in het begeleiden van grote projecten, werkbezoeken, kwaliteitshandhaving en de ontwikkeling van nieuw producten. Maar ook als showroom medewerker en vloerenlegger heb ik het erg naar mijn zin. We werken graag op een lange termijn basis om zodoende continuïteit te garanderen. Motion vaart al tientallen jaren een rustige en stabiele koers en elk jaar groeien we een paar procent.

Privé ben ik inmiddels in iets rustiger vaarwater beland. Ik ben er trots op dat ik al meer dan 30 jaar met dezelfde leuke vrouw ben. En met inmiddels 3 volwassen kinderen is er weer meer tijd voor tennis en uitgaan.

Heeft u mij nodig voor welke vraag dan ook, bel of e-mail mij gerust.
frans-van-loon

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken