landing page banner
Motion Gietvloeren is dé specialist als het gaat om het leggen van kwalitatief goede gietvloeren in Alkmaar. U kunt bij ons een vloer laten aanbrengen in uw woning in Alkmaar, maar ook in kantoorpanden of winkels. Met onze gietvloeren creëert u een authentieke en strakke uitstraling. Wij plaatsen uw gietvloer in Alkmaar in elke gewenste kleur en uitvoering. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke service en de hoogste kwaliteit. Door jarenlange ervaring beschikken wij over uitgebreide kennis en vakmanschap.
Een gietvloer in uw woning in Alkmaar is een erg interessante keuze en wel om een aantal redenen. Als eerste zijn de vloeren tegenwoordig zeer populair in de moderne interieurs. Voor uw nieuwe vloer kunt u kiezen uit alle kleuren die u maar wilt, waardoor de vloer in elke ruimte past. Verder zijn de vloeren naadloos en daardoor erg hygiënisch, doordat de vloer makkelijk schoon te maken is. Ook is uw gietvloer in Alkmaar waterdicht, waardoor deze ook geschikt is in de badkamer en keuken. Door het comfortabele karakter kunt u optimaal genieten van uw nieuwe vloer. Door de vloer te combineren met vloerverwarming kunt u nóg meer genieten van uw comfortabele droomvloer.
Onze specialisten zorgen er hoe dan ook voor dat uw gietvloer in Alkmaar perfect en naadloos wordt aangebracht. U kunt rekening houden met een periode van ongeveer vijf tot zeven dagen voor het aanbrengen van de vloer. Doordat uw vloer uit verschillende lagen bestaat, worden deze één voor één aangebracht. U kunt een week na het aanbrengen van de eerste laag weer voorzichtig lopen op de vloer. Een aantal dagen nadat de vloer is opgeleverd kunt u uw woning weer inrichten.
Een gietvloer in Alkmaar is niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar past ideaal in elke ruimte. Zo kunt u er ook voor kiezen de vloer in de keuken en hal aan te laten brengen, waardoor het naadloze effect meer benadrukt wordt. Wij richten ons ook op gietvloeren voor bedrijven in Alkmaar. Wij kunnen in elke wijk en buurt in Alkmaar een prachtige gietvloer aanbrengen. Woont u in de binnenstad, heeft u een winkel in Overdie of een kantoor in Daalmeer? Wij staan voor u klaar! U kunt altijd bij ons langskomen in onze showroom in Amsterdam, waar onze specialisten u graag helpen. Hier kunt u uzelf laten adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken