landing page banner
Volgt u de huidige trends als het gaat om vloeren? Dan zal het u vast niet zijn ontgaan dat gietvloer steeds populairder worden. De vloeren hebben veel voordelen, wat ervoor zorgt dat steeds meer mensen kiezen voor deze prachtige designvloer. Als u in de regio Almelo op zoek bent naar een gietvloer, kunt u goed slagen bij Motion. Niet alleen beschikken wij over een groot assortiment, wij hanteren ook de scherpste prijzen en bieden de beste service op persoonlijk niveau. We leveren door heel Nederland, zeker ook in de regio Almelo.

Gietvloer in Almelo voor ook zakelijk gebruik

Motion is vooral bezig met het leggen van gietvloeren in woningen (80%) en kantoren (15%) en winkels. Veel bedrijven, winkels en industrieën in omgeving Almelo kiezen al jaren voor gietvloeren. Niet alleen zitten er veel voordelen aan dit type vloer in uw woning, maar ook is deze vloer de ideale oplossing voor bedrijven. Een Motionvloer is erg hygiënisch en wordt naadloos aangebracht, wat ideaal is bij ruimtes waar veel mensen over de vloer komen. U bespaart schoonmaaktijd en hebben de voeren nauwelijks onderhoud nodig. Deze designvloeren zijn dus ook erg duurzaam. Als u wilt gaan voor een vloer in uw bedrijfsruimte in Almelo met een representatieve uitstraling, dan is een gietvloer dé perfecte oplossing.
 
 

Uw gietvloer in Almelo wordt professioneel aangebracht

Het duurt ongeveer een week om uw droomvloer in Almelo aan te brengen. De verschillende lagen worden één voor één aangebracht. Bij een PU-gietvloer bestaat de vloer uit vier lagen. Bij een cementgebonden vloer bestaat de vloer uit zes lagen. Als eerste zal de ondervloer voorbereid moeten worden. Daarna wordt de primer en schraplaag aangebracht. Hierna wordt de daadwerkelijke kleur van uw vloer aangebracht, die daarna goed wordt beschermd door de topcoat. Nadat de gietvloer in Almelo volledig is opgeleverd, kunt u na een aantal dagen weer uw meubels op hun plek zetten.

Ga voor een warme gietvloer in Almelo

Wanneer u een hekel heeft aan koude voeten in uw woning in Almelo, kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming te nemen in combinatie met een prachtige gietvloer. Door de dikte van 2 tot 3 millimeter, wordt de oppervlakte van de vloer snel verwarmd. Deze warmte wordt vervolgens afgegeven aan de omgeving. Hierdoor is uw woonkamer of slaapkamer snel op temperatuur en gaat er weinig energie verloren. Een gietvloer in Almelo mét vloerverwarming zorgt dus voor een efficiënte verwarming, waardoor de ruimte snel warm is en u ook energie bespaart. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Vraag via onze website een offerte aan, of bezoek onze showroom in Amsterdam.

Gietvloer in Almelo

Een  door ons gelegde gietvloer in de rgeio Almelo heeft de volgende voordelen:

- een showroom van 600 m2 in Amsterdam
- een open advies van de meerdere producten
- ervaren personeel, werkzaam in uw regio
- een groot assortiment
- hoge kwaliteit
- voorinspectie van uw ondervloer
- een gratis groot kleurenmonster (of meerdere monsters)

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken