landing page banner
Motion gietvloeren biedt unieke kansen om een prachtige droomvloer in uw woning te hebben. De strakke gietvloeren zijn niet te vergelijken met andere soorten vloeren die u kent. Als u een vloer van Motion Gietvloeren uitkiest, wordt een uniek karakter en een originele look gegarandeerd. Kiest u ook voor een trendy gietvloer in Almere voor uw woning?

Een gietvloer is geschikt voor alle soorten ruimtes. Naast een nieuwe vloer in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken is een Motion Gietvloer ook erg geschikt voor zakelijke ruimtes zoals een winkel of kantoor. Door de lage onderhoudskosten en eenvoudige reiniging is een gietvloer goed geschikt voor uw bedrijfsruimte in Almere.

De prijs van een gietvloer hangt grotendeels af van verschillende factoren. De prijs is bij elke gietvloer in Almere anders door de oppervlakte van de ruimte waar u een strakke vloer wilt hebben. Daarnaast is de ondergrond ook van toepassing op de prijs en is het afhankelijk welke soort gietvloer u wilt, zoals bijvoorbeeld een betonlook. Wij bepalen de prijs van de gietvloer op basis van de door u verstrekte gegevens. Wij kunnen een geheel vrijblijvende prijsopgave voor u maken.
Wanneer u een vloer door Motion laat aanbrengen in uw ruimte in Almere, profiteert u van het volgende: - Een showroom in de buurt (op 30 minuten met de auto) - Jarenlange ervaring - Een groot assortiment - Hoge kwaliteit - Voorinspectie van uw ondervloer - Een gratis groot monster (of meerdere)

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken