landing page banner
U bent bij Motion Gietvloeren aan het juiste adres als u zoekt naar een goede, strakke gietvloer in Arnhem van hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van een goede prijs-kwaliteit verhouding en keuze uit een groot assortiment. Wij hebben al jarenlange ervaring met het leggen van gietvloeren in Arnhem en hebben al duizenden huizen en kantoorpanden voorzien van een fantastische vloer.

Wat kost een gietvloer in Arnhem

Uiteraard wordt de prijs van een gietvloer in Arnhem beïnvloed door diverse factoren. De prijs hangt bijvoorbeeld af van het type vloer dat u kiest, de grootte van het oppervlak en de ondergrond waarop de vloer gelegd moet worden. Daarnaast spelen ook de arbeidskosten een rol. U kunt bij ons altijd een offerte aanvragen voor een globale prijsindicatie.

Voordelen van een gietvloer in Arnhem van Motion

Een van de voordelen van een gietvloer is dat de vloer naadloos is en daardoor een strakke uitstraling geeft aan de ruimte. Daarnaast zijn er nog meer voordelen waarom een gietvloer ideaal is voor uw woning of kantoor in Arnhem. Enkele voordelen zijn:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Geluiddempend
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Isolerend
  • Ideaal met vloerverwarming
  • Duurzaam: een gietvloer in Arnhem kan tot wel 50 jaar meegaan, waardoor u er jarenlang plezier van heeft

Kleurenpallet

Wat betreft de kleur, zult u waarschijnlijk meteen aan de meest gekozen kleur grijs denken. Maar wat veel mensen niet weten, is dat een gietvloer van Motion in elke kleur verkrijgbaar is. Nog een groot voordeel! U kunt ervoor kiezen om slechts één kleur te gebruiken, waardoor er een naadloos effect ontstaat. Ook kunt u ervoor kiezen om twee kleuren te mengen voor uw woning in Arnhem. Door het gebruik van twee kleuren, ontstaat er een levendige uitstraling door de kleurschakering. Dit wordt ook wel een betonlook genoemd. Een voordeel hiervan is dat vuil en vlekken minder opvallen, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen.

Aanbrengen van uw gietvloer in Arnhem

Wanneer u ervoor kiest om een gietvloer in uw woning in Arnhem aan te laten brengen, zal dit een ongeveer een week duren. De vloer bestaat namelijk uit meerdere lagen, die één voor één worden aangebracht. Zo wordt als eerst de ondervloer voorbereid, wordt er een primer aangebracht, kleur aangebracht en een topcoat aangebracht voor bescherming. Een aantal dagen na de oplevering, kunt u uw meubels weer terugzetten en genieten van uw nieuwe vloer.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken