landing page banner

Gietvloeren in Beuningen voor woning, kantoor, winkel

Bent u op zoek naar een hoogwaardige gietvloer in Beuningen? Zoek dan niet verder en ontdek de mogelijkheden bij Motion Gietvloeren. Onze gietvloeren zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren, zodat er altijd een gietvloer is die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Wij nodigen u graag uit om onze showroom in Amsterdam Zuidoost te bezoeken. Met een oppervlakte van ca. 600 m2 hebben we een ruim aanbod aan verschillende soorten gietvloeren, zoals woonbeton (beton ciré), microcement en PU gietvloeren. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Of u nu op zoek bent naar een gietvloer voor uw woning of bedrijfsruimte, bij Motion Gietvloeren bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden van een prachtige gietvloer in Beuningen.

PU Gietvloer Beuningen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige vloerafwerking voor uw woning of bedrijfsruimte in Beuningen? Overweeg dan eens een PU gietvloer van Motion Gietvloeren. Een PU gietvloer is een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die bovendien naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

Een PU gietvloer is opgebouwd uit verschillende lagen, waaronder een primerlaag, een schraplaag, een egalisatielaag en een PU toplaag. Hierdoor ontstaat een stevige en slijtvaste vloer die bovendien bestand is tegen vloeistoffen en chemicaliën. Daarnaast is een PU gietvloer in Beuningen zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te maken, wat ideaal is voor ruimtes waarin hygiëne belangrijk is, zoals in de keuken of badkamer.

Bij Motion Gietvloeren leveren wij PU gietvloeren in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een gietvloer is die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Onze vloerspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Bovendien kunnen wij de PU gietvloer in Beuningen vakkundig en snel bij u aanbrengen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Kies voor een hoogwaardige PU gietvloer in Beuningen en geniet van een naadloze, slijtvaste en hygiënische vloer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om onze PU gietvloeren zelf te ervaren.

Woonbeton (betonciré) gietvloer Beuningen

Woonbeton gietvloeren, ook wel bekend als betonciré gietvloeren, zijn in Beuningen en omgeving enorm populair. Het biedt namelijk de look van beton, maar dan zonder de koude uitstraling. Bij Motion Gietvloeren begrijpen we de vraag naar deze vloeren en bieden we een breed scala aan kleuren en stijlen aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Onze woonbeton gietvloeren in Beuningen worden handmatig aangebracht door onze experts. Hierdoor kan er een unieke uitstraling worden gecreëerd, die past bij de persoonlijke wensen van onze klanten. Door de handmatige applicatie en de speciale coatinglaag is een woonbeton gietvloer ook nog eens waterdicht en zeer slijtvast. Dit maakt het ideaal voor intensief gebruik in bijvoorbeeld de keuken, badkamer of woonkamer.

Bij Motion Gietvloeren vinden we het belangrijk om de beste kwaliteit te leveren. Daarom werken we uitsluitend met de beste materialen en ervaren professionals. Voor de beste woonbeton gietvloer in Beuningen en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden deze vloer al aan vanaf €125,- per vierkante meter, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de gekozen afwerking.

Epoxy Gietvloer Beuningen

Een epoxy gietvloer is een naadloze en zeer sterke vloer die uitstekend geschikt is voor intensief gebruik. Het is een ideale keuze voor bijvoorbeeld een industriële omgeving, maar kan ook zeer goed in een woonhuis of kantoor worden toegepast. Motion Gietvloeren biedt een breed scala aan epoxy gietvloeren in Beuningen en omgeving.

Een epoxy gietvloer is opgebouwd uit verschillende lagen van epoxyhars en wordt in vloeibare vorm op de ondervloer aangebracht. Hierdoor ontstaat een volledig naadloze vloer die sterk, slijtvast en goed bestand is tegen chemische stoffen. Het is tevens een vloer die gemakkelijk schoon te maken is en daarom hygiënisch is. Een epoxy gietvloer kan in verschillende kleuren worden geleverd en kan zelfs voorzien worden van een antislip-laag voor extra veiligheid.

Motion Gietvloeren heeft een team van ervaren en vakkundige professionals die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste epoxy gietvloer in Beuningen. Wij bieden hoogwaardige epoxy gietvloeren tegen aantrekkelijke prijzen, en bieden bovendien een uitstekende service en garantie op onze producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van een epoxy gietvloer in uw woning of bedrijfspand in Beuningen en omgeving.

Neem contact met ons op voor gietlvoeren in Beuningen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een gietvloer in Beuningen door Motion Gietvloeren? Of wilt u meer informatie over de diverse soorten gietvloeren die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 020 34 20 400 of stuur een e-mail naar info@motiongietvloeren.nl. Ons team van experts staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken