landing page banner
Geniet optimaal van de perfecte gietvloer die past in uw interieur! Door de verschillende opties van Motion vindt u altijd een vloer die perfect past in uw ruimte in Breda. Wij zorgen voor een naadloze vloer voor iedere woning, geheel afgestemd op uw wensen. Wilt u een gietvloer in de keuken, eetkamer, woonkamer, toilet of het hele huis? Dit kan bij Motionvloer! Wij leggen de mooiste gietvloeren door heel Nederland. Ook in Breda zijn wij u graag van dienst.
Wij richten ons op particulieren en bedrijven die zoeken naar een nieuwe vloer in de omgeving Breda en de stad zelf. Wij bieden veel voordelen, zoals persoonlijke service, jarenlange ervaring, een groot assortiment en de hoogste kwaliteit. Wij bieden verschillende vloeren, zoals een mooie designvloer van polyurethaan of een vloer van woonbeton wat zorgt voor een stoere uitstraling. Door de vele opties kunt u altijd het vloertype kiezen dat het beste past in uw woning of bedrijfsruimte in Breda.
Ook last van koude voeten in de winter? Wanneer u kiest voor een gietvloer in uw woning in Breda mét vloerverwarming, zijn koude voeten verleden tijd. Een Motion gietvloer in Breda is perfect te combineren met vloerverwarming. Doordat de vloer slechts 2 tot 3 millimeter dik is, zorgt dit ervoor dat de vloer snel opwarmt en de temperatuur aanneemt van de omgeving. Hierdoor is een gietvloer met vloerverwarming een duurzame manier om uw woning of bedrijfspand warm te houden.
De kleurmogelijkheden voor uw gietvloer in Breda zijn eindeloos. Bij een gietvloer denken veel mensen aan de kleur grijs, wat zorgt voor een industriële en moderne look. U kunt ook andere kleuren toevoegen aan het grijs, waardoor dit een andere sfeer creëert. Daarnaast is een Motion gietvloer in Breda verkrijgbaar in alle kleuren. Door twee kleuren met elkaar te mengen ontstaat er een levendige look. Ook kunt u kiezen voor slechts één kleur, waardoor het naadloze effect wordt benadrukt.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken