landing page banner

Collectief inkopen van een gietvloer, als buren en/of als VVE

Je ziet het interieur van jouw gedroomde woonhuis helemaal voor je mooie strakke wanden en een schitterende vloer met een beton look. Als je eenmaal gekozen hebt voor het aanleggen van een mooie PU gietvloer of een vloer van microcement, dan is het een kleine moeite om ook anderen, zoals jouw buren, te vragen of zij eveneens plannen hebben voor een dergelijke droomvloer. Door op deze wijze aankoopplannen te bundelen kan een gezamenlijke inkoop ontstaan met een aantrekkelijke inkoopkorting voor alle deelnemers. Ook VVE’s profiteren zo van de voordelen van een collectieve inkoop van onze gietvloeren. 

Hoe werkt gezamenlijk inkopen?

Ook al kies je ervoor jouw plannen samen met anderen uit te besteden, toch kan iedereen haar eigen type gietvloer bepalen in elke gewenste kleur. Met hoeveel mensen je het ook doet, elk project blijft  uniek. Of het nu een bestaand project of nieuwbouw betreft, alles is mogelijk, juist bij een gietvloer of een vloer van woonbeton. 
Wij houden rekening met elke wens en budget. Jij meldt jouw projecten bij ons aan voor een prijsaanvraag en wij begeleiden het project verder, ook met de andere aanvragers. We noteren van iedereen alle wensen en komen met keurig gesplitste opgaves. Het complete pakket dus. Ieder krijgt zo het gewenste maatwerk. Als initiatiefnemer zit je nergens tussen maar je profiteert wel, net als iedereen, van het schaalvoordeel. We gaan bij collectief inkopen ervan uit dat de werkzaamheden in eenzelfde periode uitgevoerd kunnen worden en dat de projecten zich min of meer op eenzelfde locatie (gebouw of straat) bevinden.

Voordelen collectieve inkoop van een gietvloer

Hoe meer projecten wij tegelijk kunnen aanbieden en verzorgen, des te meer korting is er te verwachten op de vierkante meterprijs. 
Want
 • wij hebben minder voorrijkosten
 • wij hebben inkoopvoordelen op onze basismaterialen
 • wij hebben minder voorbereidingstijd nodig
 • wij kunnen meer m2’s leveren
 • wij kunnen eventueel zo ook mogelijk renovatiewerk aan badkamers e.d. combineren
 • bij VVE’s geldt dat we ook gezamenlijke trappenhuizen en entreehallen kunnen meenemen in de offerte
 • wij zijn flexibel in de planning
 • in samenwerking met onze ervaren werknemers kunnen wij ook betonook wanden aanbieden. 
Wij zijn de vertrouwde leverancier die wel het hele pakket in één hand houdt en dat tegen een aantrekkelijke prijs, met een uitstekende garantie. Binnen enkele weken sta je te genieten op jouw eigen droomvloer.

Motion is de meest ervaren partner voor collectief inkopen van een gietvloer

 • Reeds 20 jaar ervaring in collectief inkopen en uitvoeren
 • Flexibele planning
 • Persoonlijke begeleiding per woning
 • Uitgebreide en duidelijke garanties
 • Vaste contactpersoon voor het hele traject
 • Gietvloeren van de hoogste kwaliteit

Interesse in collectieve inkoop?

Heb je interesse in een gezamenlijke inkoop van jouw favoriete gietvloer in combinatie met buren, kennissen of vrienden? Wil je weten wat daarvoor de eerste stappen zijn? En aan wat prijs je zelf toe bent? 
Ben je een VVE en wil je een advies en een prijsopgave van dé gietvloerspecialist van Nederland voor de collectieve inkoop ban gietvloeren? Ook voor het onderhoud ervan? 
Dan ben je allemaal van harte welkom bij Motion Gietvloeren. Collectief inkopen kan al vanaf 2 woningen. Maak gewoon een afspraak. Dat kan natuurlijk in onze showroom in Amsterdam. Maar ook via beeldscherm kunnen we alles eens rustig bespreken. Een goede start is immers het halve werk.
 

Bewonersbijeenkomst 

Wij organiseren graag een bewonersbijeenkomst in onze showroom. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteren wij graag de mogelijkheden en eigenschappen van de gietvloeren. Niet alleen de esthetische kant, maar ook de bouwtechnische kant wordt dan door ons verkoopteam uitgelicht. Zo is een ieder goed voorbereid en kunnen er gemakkelijk keuzes worden gemaakt. In onze showroom te Amsterdam is een grote verscheidenheid aan kleuren en samenstellingen te zien. Het loont altijd de moeite dit met elkaar te doen, zo is de ervaring.
 

Bereken een indicatieprijs voor jezelf

Voor een nieuwe vloer hebben altijd verschillende factoren een invloed op de prijs, zeker als je ook vloerverwarming wilt.  Naast een goede prijs wil je natuurlijk ook de hoogste kwaliteit! Het is daarom goed bij ons als dé gietvloerspecialist van Nederland een prijs aan te vragen. Vraag dan ook absoluut vrijblijvend aan onze adviseurs wat voor jou de beste afwerking is. Dan weet je waar je aan toe bent.

Hieronder een overzicht van richtprijzen
Let op: deze prijzen zijn een indicatie en tonen nog niet het collectieve inkoopvoordeel. Wij adviseren liever de showroom te bezoeken, zodat je kosteloos een exacte prijsopgave krijgt voor de juiste type vloerafwerking.

Vloer type Dikte Prijs per m2
PU Gietvloer 2-3mm €45 - €110
Motion Grit 2-3mm €95 - €150
Motion Nature 2-3mm €55 - €125
Motion Nature Pro 2-3mm €70 - €150
Woonbeton 2-3mm €45 - €135
Woonbeton (egaline) 5-6mm €40 - €95
Betoncire 2-3mm €55 - €125
Vloercoating 0,4-1mm €25 - €40
Microcement 2-3mm €70 - €150
Troffelvloer 5-6mm €60 - €85
Grindvloer 5-6mm €25 - €45

Voor meer info over een prijs: https://www.motiongietvloeren.nl/gietvloer-prijs/

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken