landing page banner
Motion Gietvloeren biedt de beste vloeren in Delft als u voor een moderne en comfortabele look wil gaan. Onze vloeren staan erg trendy in woningen, maar zijn ook geschikt voor zakelijke panden in Delft. Denk daarbij aan een gietvloer in uw winkel, kantoor of showroom. Wij houden bij het uitzoeken van uw ideale gietvloer rekening met uw wensen, waarbij onze expertise en professionaliteit het verschil maakt om uw droomvloer te realiseren.
Bent u op zoek naar uw ideale vloer in Delft? Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren in woningen en zakelijke panden. Door onze ervaring en kennis kunt u bij ons altijd rekenen op een geweldige gietvloer in Delft van hoge kwaliteit. Bij het samenstellen van uw nieuwe vloer zijn er veel opties en mogelijkheden. U kunt bij ons altijd rekenen op goed advies en helpen u graag. U kunt altijd langskomen in onze showroom in Amsterdam waar onze specialisten u graag te woord staan.
Een gietvloer in uw woning en ruimte in Delft wordt erg persoonlijk door de kleurkeuze die u kiest. U kunt bij Motion Gietvloeren kiezen uit elke kleur die u maar wilt. De meeste mensen denken bij een gietvloer aan een grijze tint. Dit is ook een kleur die veel gekozen wordt en zorgt voor een industriële look in uw interieur. Als u kiest voor een andere kleur kan dit zorgen voor een levendige sfeer. Bij het leggen van een gietvloer in Delft worden de vloeren perfect afgewerkt en sluiten naadloos op elkaar aan, wat zorgt voor een strak effect.
Tegenwoordig worden veel nieuwbouwhuizen in Delft opgeleverd met vloerverwarming. Echter kunnen niet alle vloeren goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Zo is bijvoorbeeld laminaat, tapijt of een houten vloeren niet goed geschikt. Een gietvloer is wél erg geschikt om te combineren met vloerverwarming. Doordat de vloer 2 tot 3 millimeter dik is, kan de vloerverwarming een optimaal rendement behalen. Als u niet standaard vloerverwarming heeft in uw huis is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de vloerverwarming in de dekvloer wordt gefreesd, egaliseren de vloer en brengen de gietvloer in Delft aan.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken