Op maat gemaakte samples 
  Showroom in Amsterdam
landing page banner
Motion gietvloeren biedt unieke kansen om een prachtige droomvloer in uw woning te hebben. Onze strakke vloeren zijn niet te vergelijken met andere soorten vloeren die u kent. U profiteert van onze ervaring en deskundigheid, maar ook van de beste service en kwaliteit. Met een gietvloer in Den Bosch wordt een uniek karakter en originele look gegarandeerd.
Gietvloeren zijn niet meer weg te denken. Vanwege het tijdloze karakter kan de vloer goed gecombineerd worden met diverse stijlen. Kiest u voor een landelijk effect of juist een moderne, strakke uitstraling? Het effect van een gietvloer in Den Bosch is hoe dan ook adembenemend. Er zijn veel redenen om voor een gietvloer in uw woning in Den Bosch te kiezen. De vloeren zijn eenvoudig schoon te maken, zijn naadloos, geluiddempend, isolerend, kunnen geleverd worden in elke kleur en zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Wij leveren voor elk interieur een perfect passende vloer: van woonkamer en slaapkamer tot keuken en badkamer.
Een Motionvloer is de ideale ondergrond in een woning in Den Bosch voor gezinnen met kinderen. Onze vloeren zijn comfortabel, veilig, voelen warm aan en zijn erg hygiënisch. De vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en kan stof moeilijk hechten op de vloer. Kinderen kunnen dus zorgeloos spelen op een schone grond. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de vloer beschadigd wordt tijdens het spelen, speelgoed of schuivende stoelen; de Motionvloeren zijn slijtvast en stevig. Kies voor een gietvloer in Den Bosch die een generatie meegaat!
Het onderhouden van een gietvloer in Apeldoorn is erg eenvoudig. Door onze speciale lak is uw vloer extra beschermd tegen krassen en slijtage, waardoor de vloer jarenlang meegaat. U kan een gietvloer op verschillende manieren onderhouden. Zo kan u bijvoorbeeld de vloer schoonmaken met de stofzuiger, maar de vloer kan ook nat gereinigd worden met een dweil. Door de laklaag die over de vloer wordt aangebracht, kan de vloer al goed gereinigd worden met alleen water en zijn schoonmaakmiddelen niet nodig.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken