landing page banner
Wilt u een prachtige droomvloer in uw woning of bedrijfsruimte in Den Haag? Dat kan met Motion Gietvloeren! Wij bieden trendy en strakke vloeren die geschikt zijn voor elke ruimte. Of u nu kiest voor een Motionvloer in uw woonkamer, keuken of badkamer, of als basis voor uw kantoor of winkel, een gietvloer is een aanwinst voor iedere ruimte. Gietvloer Den Haag levert door heel Nederland.
De strakke vloeren van Motion hebben verschillende voordelen. Als eerste zijn de vloeren erg makkelijk te onderhouden door onze speciale lak. Daarnaast is onze kracht de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de vloer. Een gietvloer is comfortabel en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Zo heeft u geen koude voeten meer in de winter. Verder zijn de vloeren aan te passen naar al uw persoonlijke wensen. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw ideale vloer.
De kleur grijs is een van de meest gekozen kleuren voor een gietvloer. Echter zijn onze vloeren niet alleen in een grijze kleur leverbaar, maar in elke kleur die u maar wenst. Op deze manier kunt u de sfeer in uw huis of bedrijfsruimte in Den Haag geheel naar uw eigen wensen vormen. Zo kan een gietvloer in één kleur geleverd worden, waardoor het naadloze effect wordt benadrukt. Ook kunt u er bij ons voor kiezen om twee kleuren te mengen, wat zorgt voor een levendige uitstraling van de vloer. 
Wij zijn specialist in design vloeren voor uw woning, winkel of kantoor. Om het beste resultaat te behalen wordt uw gietvloer in Den Haag door onze specialisten geplaatst. Doordat onze vloeren uit meerdere lagen bestaan, duurt het ongeveer een week om de vloer aan te brengen in uw woning in Den Haag. Een week na het aanbrengen van de eerste laag, kunt u weer voorzichtig lopen op de vloer. Enkele dagen nadat de vloer is opgeleverd, kunnen de meubels weer op de vloer worden gezet.

Voor meer informatie over een gietvloer voor uw woning of bedrijfsruimte in Den Haag, kunt u altijd een kijkje nemen in onze showroom in Amsterdam waar onze specialisten u graag te woord staan. Ook kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. We zien u graag in onze showroom!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken